- Resmi Gönderi
Bizim oralar da "tafatır soğuk var"derler
Felaket soğuklar var,geliyor der..
Arkadaşımızın dediği gibi ölümlere sebebiyet verebilecek soğuklar gelir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBizim oralar da "tafatır soğuk var"derler
Felaket soğuklar var,geliyor der..
Arkadaşımızın dediği gibi ölümlere sebebiyet verebilecek soğuklar gelir
Arkadaşlar dün bahsettik ecmwf ile gfs nin farklı azor görünümü vermesi şaşırtıcı bir durum olmasın. Ve bu sabah ecmwf çıktısı ile yıkılan meteoroloji dünyası.
valla eğer bu dedikleri 6*7*8 sistemi gelirse şu önceden tahmin eden arkadaşa büyük bi bravo demek lazım..bence bu güzel bi bilgi yorumlama ve tecrübe eseri..yukarıdaki ısı haritasına baktım ( türkiyeyi iki saat bakmak suretiyle zor buldum) 6 sından sonra güzel bir soğuk geliyor demekki..ben o arkadaşı şimdiden tebrik ediyimde..bide bi yerler var mor renkte..oraları nereleriyse allah yardımcıları olsun...bazen winter arkadaşın hani hareketli olan haritayı yolladığı linke basıyorum..saat saat hareket eden haritaya..bi yerde türkiye yi buluyorum harita tık değişiyor sonra araki bulasın..nerdeydi bu türkiye derken yine değişiyor hoop gene şaşı bak şaşır oluyor..en son mausun okunu orda bırakmayı buldumda kurtuldum..siz saygıdeğer arkadaşlara gerçekten güzel seviyeli ve ayrıca keyifli bir sayfa kurduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum.
Henüz sistemin S'si netleşmiş değil. Yarına kadar beklemek gerek yorum yapmak için.
akşam güncellemesini merakla bekliyorum
inş güzel sonuçlar alacağız ben umutluyum
İnşallah
Gfs her güncellemesinde daha da iyi çıktı sunuyor. Yavaştan ortak noktada buluşmaya başladı modeller. Siklon konumu girit olacak gibi duruyor. Geriye kaldı blocking ihtimali.
Akşamki ecmwf önemli.
Afet seviyelerinde soğuk aman allahım
Böylesi zor görülür.
@Salih828 3 günlüğüne uzaklaştırılmıştır.
Adamın biri tarlanın başına gitmiş biraz da mevsim kurakmış ellerini gökyüzüne açarak Allah'ım benim tarlam burası ver bana Yağmur ver bana diye dua etmiş.aradan bir zaman geçmiş yüce mevlam vermiş yağmuru vermiş yağmuru doluyu tabi hep dua eden adamın tarlasına e tabi tarla balçık gibi olmuş yağmur da dinmiyor en sonunda bakmış olacak gibi değil tekrar ellerini açmış Allah'ım biraz da hamam arkasına hamam arkası na ver demiş Salih bizim işte onun gibi olacak verecek Allah �zmir'e kar yağışını bu sefer de fırınlarda ekmek bile çıkmayacak aç kalacağız üle
Aynı soruyu yüklem özne fiil değiş tokuş ederek sorarsanız böyle olmaz.
Bekleriz diyoruz olmuyor, yağar deriz santim sorulur.Yagmaz desek zilla fena olacak.
Güzel hatta sert bir soğuk girişi var.Olacak ama yağış için az daha sabır.
Ecmfw den ekmek çıkmadı bize değişsin tüm ülke sistemi olsun o umutla bekliyorum ne zaman gülecek lenn yüzümüz :D
Aynen abim ya ?
Aynen abim ya ?
Beklemedeyiz kocaeli daha şanslı duruyor karadenize göre hepimiz gülelim tek isteğim odur
Neden Kocaeli daha şanslı abicim