- Resmi Gönderi
Galatasaray hezimeti sonrası halen şu galatasarayın avrupa fatihine inanan varsa ne diyeyim. Türk futbol tarihi adına utanç verici bir durumdu..
:rofl: nerden aklına geldi bu şimdi EMRE
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGalatasaray hezimeti sonrası halen şu galatasarayın avrupa fatihine inanan varsa ne diyeyim. Türk futbol tarihi adına utanç verici bir durumdu..
Hiç aklımdan çıkmıyorki üstadım. Onu düşünür dururum hep. Sen de gs lısın sinan abi alınma ama vallahi artık fener de dahil türk futbolu izleyeceğime all star amerika maçlarına bakarım daha iyi
@Sistemci5534 doğru demissin abim.Sıradan oyunculardan oluşan kadroları,sınırlı bütçeleri olan,zayıf takımlara elenmek,yazı turayla tur geçmek,en İyi beşincilik,ücüncülükler peşinde koşmak,50 takım arasinda ilk 40 a girmeyi başari saymak,,bizde alışkanlık oldu.Milli takımımız da bu sonuca dâhil edilmelidir.Kolay maçları zora sokmak,kolay gol yemek,takimlarimizin stresli maclarda kolay bozulması,direncsizlik,her kötü sonuca mazeret bulma,b planı olmayan,a planı eksik olarak yola çıkmak,spordan uzak olanlardan yönetim kadroları oluşturmak vs.vb.
Bu zamana kadarki az , sınırlı başarılarımız ise Dervall ve Piontek mirasıdır başka birşey değildir.
Parti var bu gece buyrun..
Piknikte yazacaktık unuttuk.
Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın ABD ayağında dünya futbolunun iki devi karşı karşıya gelecek.
Real Madrid Manchester united maçı az sonra 00.05 de Kanal D de canlı
İlk yarı 1-0 bitti.Martial'ın çalımı neydi yav
Gündüz maçı ve zevksiz oluyor..
Seyirci fena doldurmuş stadı. Kaç bin acep?
Juventus - Barcelona karşılaşmasını 82.214 biletli kişi izledi.Bu maçı bilmiyorum
Bu daha bir kalabalık sanki abim
Daha çok değilmiş, göz yanılması :D
70 bin bile değilmiş..
90 dakika kafa ütüledin spiker. Şöyleler böyleler diye. Sanki biz hiç maç izlemedik. Gördük penaltılarda ne oldu.. Bu kadar bizi hor gören yabancıyı öven spikerler olduğu sürece daha çok hayal görürüz.
Fenerbahçe, Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o ile anlaştı.
Gereksiz transfer olur bence
Gereksizde olsa bizim ligte iş görür ve Mehmedim
Beşiktaş negredo ile anlaşma yaptı diye de haberler geçiyor
Besiktas uçtu artık.. Ronaldo ya bile talip Olacaklar nerdeyse :ehuehu: Bugün okumadim görmedim ama alındı iddiası ve bitti denildi.Bizm basın bir keşmekeş zaten,yazarda yazarlar mübarekler..