bu takima lima gelsin taş gibi olacak bu sene.
Futbol Konusu
-
-
Avrupa ligi hayalleri sürüyor.Şu takımı bile zar zor yeniyorsanız.Avrupa liginde başarı beklemeyin.Neyse biz şampiyonlar ligimize bakalım sizde eurolig midir nedir ona bakın.Bu sene de parkeyi seveceksiniz.
-
Avrupa ligi hayalleri sürüyor.Şu takımı bile zar zor yeniyorsanız.Avrupa liginde başarı beklemeyin.Neyse biz şampiyonlar ligimize bakalım sizde eurolig midir nedir ona bakın.Bu sene de parkeyi seveceksiniz.
Aklıma geldi.Alex De Souza: Türkiye'de iki büyük takım var.Biri sarının yanına laciverti diğeri de kırmızıyı koymuş.Diğer takımlar bir sezon iyi oynayıp kendini en iyi sanıyorlardı.
-
Aklıma geldi.Alex De Souza: Türkiye'de iki büyük takım var.Biri sarının yanına laciverti diğeri de kırmızıyı koymuş.Diğer takımlar bir sezon iyi oynayıp kendini en iyi sanıyorlardı.
Kardeşim tabi adamın şahşi görüşü fakat bizde hayatı siyah beyaz sevdik.Ama Türkiye'de artık iki büyük takım olduğunu zannetmiyorum.Diğer ligler gibi 3 ve 4 büyük takım var.
-
Çöp dediğimiz Alper ve Ozan'ın gücünü 109 yapan AYKUT KOCAMAN!.İyi sinyaller veriyor
-
Maç Sonucu | Sturm Graz 1-2 Fenerbahçe
-
- Resmi Gönderi
Evet zor da olsa aldık maçı şimdi bu maçtan sonra bir
Eleme daha olacak mı ?? -
- Resmi Gönderi
Gruplara kaldık yenersek
-
Evet zor da olsa aldık maçı şimdi bu maçtan sonra bir
Eleme daha olacak mı ??bu turu geçersek play-off onuda alsak gruplar sanırım
-
- Resmi Gönderi
Az pc den canlı, şimdi de özet baktım . Zor takım ve Rövanş zor geçecek gibi.
-
- Resmi Gönderi
fenerbahçenin gruplara kalması lazım artık ayrıca başakşehir de en azından ş.l gruplarına katılsa bile süper olur. 2 takım ş.liginde olur. Galatasarayın erken elenmesi çok kötü bir sonuç oldu valla. yani türk futbolu bu sene ağır bir sınav verecek. ben beşiktaştan biraz umudum var yoksa ki diğerleri için zor fener dahil. konya zaten direkt katılıyor.
-
- Resmi Gönderi
Futbol nostalji Manu-Roma 10.04.2007
Ntvspor -
- Resmi Gönderi
Galatasaray orta saha oyuncusu Fellaını ile 5 yıllığına anlaştı
-
- Resmi Gönderi
Misafir arkadaşlar, Futbol konusu ve diğer konulara, üyelik almadan cevap yazamazsınız. Lütfen üye olunuz.
İyi forumlar :thumbup: -
- Resmi Gönderi
Roma -Juventus Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın 3. haftasında karşılaşıyor.
30 Temmuz Pazar günü saat 23.05'te oynanacak Roma-Juventus maçı Kanal D'den canlı izlenebilecek.
Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, ne kadar süre alır bakalım..Salih gibi olmaz diyorum Cengiz'in durumu -