- Resmi Gönderi
@Lvnt00 abim haklısın :thumbup:
Ben yine yazayım sen yorum et.Son 3-5 yıla gelene kadar kimse Terim için kötü kelam etmedi,hep baş tacı etti,helal olsun dedi ve dedik..Ben bir Fenerbahçeli olarak,futbolu seven biri olarak ,hep derdim ve hala derim..Kenarda Teknik adam olacaksa Terim gibi olacak..Neden? at sahibine göre kişner..Şımarık vurdumduymaz oyuncular sadece Terim gibi birisini kenarda görünce sadece futbol oynarlar..Sen Terim'e forma çıkarıp atabilirmisin?su şisesini önüne,sağına soluna atabilirmisin?oyundan çıkarken uzattığı eline vurup geçip gidebilirmisin ? HAYIR..
Terim ne ettiyse kendi etti zaten..Akıl almaz egosu büyüdü de büyüdü dağ oldu..Astığım astık,kestiğim kestik işine döndü..Özür dilemeyi bilemedi,yerinde karar veremedi,hatalıyım diyemedi.Eğer sadece tek hareket yapsaydı yine örselenen binasına bir sürü direk dikecekti.. Arda yı kadroya aldım,gönlüme almadım diyeceğine,çekip gitseydi patron benim diye,yine on numara hareket olurdu ve Terim adına yakışırdı..
@Lvnt00 abim yine ve tekrar,sahip çıkalım demekle haklısın..Yiğidi öldür ,hakkını yeme derler..Lakin yiğit kendi kendine sıktı desek yeridir.Zamanın da destek iiçin Fiorentinayı tuttuk,Milanlı olduk..Kovuldu Milandan İtalyan düşmanı olduk ülkece.Netti etti kendi etti işte..Ona sorulan "M.V maaşı şu kadar,sizin şu kadar sorusuna " onlardan 550 tane var benden tek"diyerek,tüm M.V vekillerinin de isim olarak şahsına münhasır tek olduğunu unutarak,isim üzerinden gidip yanlışa düşerek ve kendisi gibi belki milyon tane teknik direktör olduğunu unutarak verdiği cevap her şeyi ayan beyan eder bence..