Yedek kulübesi neden bu kadar az, koronadan falan mı ?
Futbol Konusu
-
-
Yedek kulübesi neden bu kadar az, koronadan falan mı ?
Evet
-
- Resmi Gönderi
Hem coronadan dolayı yedek sayısı az hemde yedek kaleci forvet olarak oyuna girebilecek. Adamı forvet olarak yazmışlar
-
- Resmi Gönderi
Fena oynamıyoruz bence alırız bu maçı
-
- Resmi Gönderi
74. dakika Sivasspor 1-0 mağlup golü yedik maalesef
-
- Resmi Gönderi
Ya size yazıklar olsun be... 1 tane elde tutulur gol pozisyonu yok onu geçtim yediğimiz gol de ben defansta olsam ben önlerim adam kaç metre koştu 1 kişi önüne geçmedi sonra da vurdu tabi
-
- Resmi Gönderi
Ya size yazıklar olsun be... 1 tane elde tutulur gol pozisyonu yok onu geçtim yediğimiz gol de ben defansta olsam ben önlerim adam kaç metre koştu 1 kişi önüne geçmedi sonra da vurdu tabi
İstikrar bize hiç uğramadı Muhammed.
Bugün var deriz yarın yok
-
- Resmi Gönderi
Türk futbolunun yerler altına düştüğü nadir anlardan birini yaşıyoruz maalesef seneye şampiyonlar ligine doğrudan takım gönderemeyegepiz gibi duruyor yüzde 50-60 arası , diğer ülkelerin kazandıkları puanlar artarsa ki arkamızda yer alan İsrail norveç Belçika takımları bizden fazla puan aldı bakalım sonumuz ne olacak
-
- Resmi Gönderi
şimdi Başakşehir ve Sivas dışında İstanbul takımları Beşiktaş Fener galatasaray katılmadığı senelerde maalesef işler kötü gidiyor. Sonuçlar hüsran oluyor bu takımlar tecrübesiz maalesef , Başakşehir ile o ile olacak işler değil bizim en az 2 takım ile normalde şampiyonlar ligine takım göndermemiz gerekirken biz tek takım gider mi diye hesap ediyoruz ... bir ara fenerin iki eleme ile şampiyonlar ligine gittiği sene ve çeyrek final oynaması aklıma geldi bi an
-
şimdi Başakşehir ve Sivas dışında İstanbul takımları Beşiktaş Fener galatasaray katılmadığı senelerde maalesef işler kötü gidiyor. Sonuçlar hüsran oluyor bu takımlar tecrübesiz maalesef , Başakşehir ile o ile olacak işler değil bizim en az 2 takım ile normalde şampiyonlar ligine takım göndermemiz gerekirken biz tek takım gider mi diye hesap ediyoruz ... bir ara fenerin iki eleme ile şampiyonlar ligine gittiği sene ve çeyrek final oynaması aklıma geldi bi an
Abi hepsi tff yüzünden biz 2018 yılında bayern ile oynayacağımız zaman maçtan önceki ve sonraki haftalar çok yağun bir maç trafiğine girmiştik eğer böyle olmasaydı belkide bayern eleyebilirdik 2018 yılında bizde o güç vardı yani
-
- Resmi Gönderi
Rizespor-Göztepe maçı saat 16.00 da. Haydi Rizem al bu maçı
-
akşama Türkiyenin en büyük kulübünün maçı var
-
Hangi takım acaba?
-
Fenerbahçe mi ahhahhahahahah
-