TFF Fenerbahçe’nin 1959 Yılı Öncesi Şampiyonluklarının Sayılması İçin Yaptığı Başvruyu Reddetti
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
TFF Fenerbahçe’nin 1959 Yılı Öncesi Şampiyonluklarının Sayılması İçin Yaptığı Başvruyu Reddetti
Mantıklı olmuş..Bende FB liyim sonradan eski defterleri açmaya gerek yok ki.
Akılları neredeymis onlarca sene geçmiş aradan.
-
Ali Koç
Bundan sonra yıldız takmayacağız
Kendilerini 4 büyük olarak görmüyorlar sanırım artık 3 büyükler diye devam edelim en iyisi ne demek yıldız takmayacağım adamın kafası iyi sanırım
-
Çok Güzel Anlatmışar Konferans Ligini Görsellerle İngilizce Ama İngilizce Bilmeyen Bile Anlar
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Milli Takım Kadrosundan Çıkarılan 4 İsim
Halil Akbunar(Sakatlığından Dolayı)
Gökhan Akkan
Efecan Karaca
Mahmut Tekdemir
-
Trabzonspor’lu taraftarların Sörloth’un son gönderisine yaptıkları yorumlar 21:00 den itibaren yazılan come to Trabzonspor yazıları 1 milyonu geçti hedef 3 milyon
Sörloth’un menajeri konuştu Sörloth demiş ki
Tam bir çılgınlık
Bu arada en kısa sürede 1 milyon yorumu geçme rekoru kırıldı bilginiz olsun
Çaktırmayın ben de katıldım 😂
-
Sörloth Beşiktaş’ın Teklifinin Reddetti
Bu Haberi Ben 1 Veya 1.5 Hafta Önce Yaptım Daha Yeni Düştü Yine Ben Hızlıyım
-
Beşiktaş, Milan'da sol açık oynayan Diego Laxalt ile ilgileniyor.
-
Milli Takım Kadrosundan Çıkarılan 4 İsim
Halil Akbunar(Sakatlığından Dolayı)
Gökhan Akkan
Efecan Karaca
Mahmut Tekdemir
Mahmut Tekdemir yerine, Rıdvan Yılmaz tercih edilebilirdi.
-
Trabzon'da Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Süper Lig'de mücadele edecek Trabzonspor, Rizespor ve Giresunspor öncülüğünde Karadeniz Kulüpler Birliği kurulması konusunda ifadelerini dile getirdi
Ahmet Metin Genç Karadeniz Kulüpler birliğini kurmak konusunda Giresunspor başkanının da olumlu düşüncelerinin olduğunu ifade etti.
📝 (Bu oluşumun altyapısal ve ekonomik bir organizasyon olabileceği belirtildi. Gerçekleşirse ilerleyen dönemlerde diğer Karadeniz takımlarının da bu yapıya dahil edilebileceği düşünülüyor. Şuanlık kesinleşen bir şey yok.)The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ah Orduspor üzümlü kekim belediye yüzünden battın gittin
Tabi ligden düşünce azalan gelir de var
-
Ah Orduspor üzümlü kekim belediye yüzünden battın gittin
Tabi ligden düşünce azalan gelir de var
Zonguldakspor Karabükspor Gümüşhane ve Tokatta aynı durumda
-
Bartınsporu da dahil edebiliriz neredeyse hiç profesyonel ligi görmedi
-
Digitürk Platformu hem Eutelsat hemde Türksat için yeni Kanal anlaşmaları için sona geldik, yeni Spor ihalleri için de görüşmeler devam ediyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Flaş Haber
Almanya Bundesliga Ligi Yeni sezonda S Sport Plusta yayınlanmayacak.
Almanya Bundesliga Ligi 2020-2021 sezonu S Sport Plusta yayınlanmıştı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -