• Link yapabildim İnstagram ama olduğu için

Uğurcan Çakır’ın korner kurtarışının farklı ülkelerde farklı dillerde ki hali

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Link yapabildim İnstagram ama olduğu için

Uğurcan Çakır’ın korner kurtarışının farklı ülkelerde farklı dillerde ki hali

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Keşfetti gezerken buldum attım

• UEFA Konferans Ligi 1.Ön Eleme Kura Çekimi Yarın Saat: 14:30 da UEFA TV den yayınlanacak

UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Kura Çekimi Çarşamba Saat: 14:00-14:30 saatleri arasında UEFA TV den canlı yayınlanacak

2.Ön Elemeden DG Sivasspor katılacak

• Konferans Liginin formatta şöyle bir ayrıntı var

Şampiyonlar liginden direk Konferans ligine düşen takımlar kendi aralarında oynayarak guruplara kalacaklar diğer takımlar yüne karışık

• Hamsik’in sözleşme detayı çıktı ne kadar doğru bilmiyorum ama

10 asist için 200 bin Euro

Şampiyonluk için 300 bin Euro

Konferans Ligi Çeyrek Finali için 250 bin Euro

İyi pazarlık yapılmış yalnız bunu çok düşünmüşler sanırım 1 gün düşünsem aklıma gelmez

• İngiltere'nin Hırvatistan'ı mağlup ettiği karşılaşmada oyuna sonradan giren Jude Bellingham, Avrupa Şampiyonaları tarihinde forma giyen en genç isim oldu.

• Neymar, Brezilya'nın tüm zamanların en iyileri arasında şimdiden yerini aldı.

Pele'ye 𝟙𝟘 gol uzaklıkta.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Beşiktaş, bonservisi elinde olan Alex Teixeira ile görüşüyor.

Teixeira yıllık 3 milyon euro maaş istiyor.

Beşiktaş'ın teklifi;

Yıllık 2 milyon euro maaş

1.5 milyon euro bonus

2+1 yıllık sözleşme

İtalya'n gazeteci: NicoSchira

• Dünyaca ünlü 'FTalent Scout' sayfasından Jacek Kulig: "Yalan söylemeyeceğim; bu muhtemelen gördüğüm en iyi Türk genci. Muazzam potansiyel. 16 yaşında, son derece teknik, çok yönlü bir orta saha oyuncusu. Fenerbahçe Futbol Akademisi'nden, Arda Güler."

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Meksika ve Honduras arasında oynanan hazırlık maçını 70.072 kişi tribünlerden takip etti. Son 1 yılın en dolu tribünleri. :bakiskacirma:

• Finlandiya karşısında kaleyi koruyan Kasper Schmeichel’ın babası olan Peter Schmeichel, iddiasını Good Morning Britain programında dile getirdi.

“Dün UEFA’nın oyuncuların tavsiyesini göz önüne aldığına dair resmi bir açıklama gördüm. Gerçeğin bu olmadığını biliyorum.”

“Danimarka’ya üç seçenek sunuldu. Biri maça devam edip kalan 50 dakikayı oynamaktı.”

“İkinci seçenek ertesi gün öğle 12’de maçın geri kalanını oynamaktı. Diğer seçenek ise 3-0 hükmen yenilgiydi.”

“Şimdi kararı siz verin, maça devam etmek oyuncuların rızasıyla mı oldu? Seçme şansları var mıydı? Bence yoktu.”

“Dünkü basın toplantısını izlediyseniz, teknik direktör oyuncularını sahaya tekrar çıkardığı için pişmandı.”