Attığı bir gol 50 milyon mu hatırlattı? Veya Türkiyenin en iyi 10 numarası mı yaptı o gol?
Knk boşver, artık medyada bu futbol bilmezlerden bol ne var ki ? Al bak bi örneğini de ben sana vereyim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAttığı bir gol 50 milyon mu hatırlattı? Veya Türkiyenin en iyi 10 numarası mı yaptı o gol?
Knk boşver, artık medyada bu futbol bilmezlerden bol ne var ki ? Al bak bi örneğini de ben sana vereyim
Özellikle A spor ve Fotomaç. En büyük 2 Fenerbahçe düşmanı. Çok bariz. Ve belli ediliyor.
Türk futbol yorumcularının özeti
Sahutt Mesut Hariç hepsi offline, adam şu an için konuşuyor.. Texeria yetenekleri üst düzey futbolcu bundan bahsetmiş. Kıyas yapmamış ki.
Sahutt Mesut Hariç hepsi offline, adam şu an için konuşuyor.. Texeria yetenekleri üst düzey futbolcu bundan bahsetmiş. Kıyas yapmamış ki.
Şu an için komuşuyor olsa belirtir abi. 2 maçta 1 gol 1 asistle oynayan Mesut bence offline değil. Türkiye'nin en iyi 10 numarası kıyastır bence. Sana göre değildir bilmem.
Samet Aybaba
Biz Fanatik gazetesinde Fenerbahçe Avrupa'da 4 tane yiyince rakip zayıf Fenerbahçe'yi ezdi geçti
Galatasaray 6 tane yiyince canınız sağ olsun yazılarını da gördük. Boşa laf anlatmayın bana.
Şu an için komuşuyor olsa belirtir abi. 2 maçta 1 gol 1 asistle oynayan Mesut bence offline değil. Türkiye'nin en iyi 10 numarası kıyastır bence. Sana göre değildir bilmem.
Mesut hariç yazmıştım ama, demek ki dikkat etmemişsin.
Biz Fanatik gazetesinde Fenerbahçe Avrupa'da 4 tane yiyince rakip zayıf Fenerbahçe'yi ezdi geçti
Galatasaray 6 tane yiyince canınız sağ olsun yazılarını da gördük. Boşa laf anlatmayın bana.
Alla Alla konuyu nereye getirdin yav, boş laf mı anlatıyoruz?
Alla Alla konuyu nereye getirdin yav, boş laf mı anlatıyoruz?
Ben sana söylemedim ki abim. Sadece türk futbol medyasının neden bu kadar taraflı olduğunu sorguluyorum
Dün mü ne zaman bilmem .... Helsinki maçında A Sporda adam oturmuş yorum yapıyor maç esnasında . Fenerbahçe kötü top oynuyor elenebilir diyordu. Maçı hepimiz izledik . Fenerbahçenin nasıl ezici bir top oynadığını da gördük. Sırf kötüleme yapmak için, takımı yıpratmak için yapılan yorumlar görüyorum
Fenerbahçe taraftarı Edinson Cavani için sosyal medyada geçen sene olduğu gibi bu sene de nabız yokluyor. Taraftarlar Cavaninin instagramdaki son postunu COME TO FENERBAHÇE yorumları ile doldurdu...
Bunu duyan Fenerbahçe yönetimi harekete geçti....
İşte Fenerbahçe ve Manchester United yöneticilerinin yaptığı görüşme
Alanyaspor, Hatayspor'a 5-0 kaybetti. Geçen hafta da Altay'a 4-1 kaybetmişlerdi.
Teknik direktör henüz belli olmadan kafanıza göre transfer ettiniz. Sonuç ; Teknik direktör sisteme uygun olmadığını düşündüğü için takımda istemedi. Heralde futbol tarihinde çok ender yaşanan bir olaydır bu. Kötü anlamda.
Yönetim başarısızlığı ve acemiliğidir bu