Oyun şuan itibariyle ortada gibi başladı ama bayern kanatlardan daha etkili organize oluyor @Sistemci5534 kardeşim
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Oyun şuan itibariyle ortada gibi başladı ama bayern kanatlardan daha etkili organize oluyor @Sistemci5534 kardeşim
Ben izleyemedim sağolsun bizimkiler sırvıvordan bırakmadılar netten bakarım birazdan
-
Dostum survivor olayı zaten ap ayrı ,nasıl bi izlenme rekorları kırar böylesi inanılır gibi değil @Sistemci5534
-
Evet @Lvnt00 atalarımızın cirit attığı yerlerin insanları bize daha yakınlar..
Bende İspanyol takımlarını severim..Dayım survivor izliyor musun bazen ?
-
- Resmi Gönderi
Dostum survivor olayı zaten ap ayrı ,nasıl bi izlenme rekorları kırar böylesi inanılır gibi değil @Sistemci5534
:thumbup: hocam insanlar boşta kalınca böyle oluyor malesef sanırım.
-
Reyting sonuçlarına bakıyorum da ,hem total hemde ab den birinci alıyor Reytingleri ,toplumun tüm kesmi seyrediyor yani
-
- Resmi Gönderi
Reyting sonuçlarına bakıyorum da ,hem total hemde ab den birinci alıyor Reytingleri ,toplumun tüm kesmi seyrediyor yani
Hocam zamanında bizi bbg evleri ile uyuttular şimdi de sırvıvörlarla. Özenti olmayan bir tane bir şey gösterin tamam diyeceğim. Ben de artık merktan ve topluma ayak uydurma psikolojisinden soruyorum ve izliyormuş gibi yapıyorum aslında pek de ilgi alanıma girmiyor ama durum böyle. :D
-
- Resmi Gönderi
Bizim evde de reis ben olduğum için benim istediğim seyredilir..Ben maç dedim hanım sirwirwir dedi ve sirwirwir bakıyoruz :ehuehu: :ehuehu:
-
Bizim evde de reis ben olduğum için benim istediğim seyredilir..Ben maç dedim hanım sirwirwir dedi ve sirwirwir bakıyoruz :ehuehu: :ehuehu:
:rofl: Bu arada ilk yarı golsüz eşitliklikle bitti.Demiştim beleş maç olduğunda oynamazlar
-
- Resmi Gönderi
Unuttuk gündüz okumuştum ekleyelim..İyi oldu bu karar..
Lyon - Beşiktaş maçında çıkan olaylar nedeniyle UEFA'dan çıkacak karar beklenirken, UEFA Paskalya Tatili nedeniyle toplantıyı erteledi.
-
Reis Lyon'u eleyeceğiz
-
Hocam zamanında bizi bbg evleri ile uyuttular şimdi de sırvıvörlarla. Özenti olmayan bir tane bir şey gösterin tamam diyeceğim. Ben de artık merktan ve topluma ayak uydurma psikolojisinden soruyorum ve izliyormuş gibi yapıyorum aslında pek de ilgi alanıma girmiyor ama durum böyle. :D
Güzel özetledin dostum @Sistemci5534
-
- Resmi Gönderi
İnsaallah.. :thumbup: Zor olacak ama bakalım..
Bir gol bize çok pahalıya mal olacak ve lyon o tek gole adapte olarak oynayacak gibi.. -
İnsaallah.. :thumbup: Zor olacak ama bakalım..
Bir gol bize çok pahalıya mal olacak ve lyon o tek gole adapte olarak oynayacak gibi..Bunlara gerekli dersi sahada vercez dayım @Sistemci5534
-
- Resmi Gönderi
Bbg,kutumu aç,benim gelinim senin neyin,arz talep,ben sana talibim,senin stilin,sirwirwir gibi tv programları toplumumuzun "kokain"ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor..
Bu programları maalesef güzel bir şekilde izliyoruz.
"Ben izlemem" demek birşey ifâde etmiyor.. Çoğunluğun içinden "ben"diyerek sıyrılmak imkansız ve geçersiz..
Bu konu hakkında epeyce doluyum 7/24 yazabilirim..
Geçtim bu Konuyu :boks: -