- Resmi Gönderi
Bayern gagalamis vallah 1-0 maç
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBayern gagalamis vallah 1-0 maç
@whisper dayım ,adetha bi sosyolog ve eğitmen bakış açısı ile analiz ettiniz konuyu ,tebrikler
Bayern gagalamis vallah 1-0 maç
Madrid-Bayern taraftarları arasında da arbede çıkmış dayım ,demek futbol söz konusu olunca hangi milletten olduğunun bi önemi kalmıyor,şiddete fiziksel temasa başvuruyorsun
Ronaldo do notasına bastı..1_1
Hakkisin @Lvnt00 abim..Futbolun tadı Sadece uykuyla eşdeğerde diye yorum var..
2-1 oldu uzatmalarrrrrr
İnanır mısınız 74. Dakika maçı açayım dedim. Tak ronaldo kafa golü 1-1 oldu. aradan 2 dakika geçti geçmedi. kendi kalesine madrid attı ve 1-2 oldu. Zor ve daha zevkli hale geldi maç :lol:
Ronaldo do notasına bastı..1_1
Hakkisin @Lvnt00 abim..Futbolun tadı Sadece uykuyla eşdeğerde diye yorum var..
2-1 oldu uzatmalarrrrrr
dayı bu şampiyonlar ligi bundan güzel işte. :gulus:
Kırmızı Vidalll
Bayern fazla efor harcayarak..Bir eksik le
Bizim kulüp takımları sanırım bu tempo da futbol oynayamaz
Levandovski oyundan alınmazdı..Bu adam herşeyi her dakika ve her zaman yaparken.. :thumbdown:
Bizim lig zaten hep bu tempoya yakın @Lvnt00 he ne kadar yakın dersen
Ooooooooo :whistling::whistling: :ehuehu:
Dayanamazlar hocam bu tempoya, gerçi belli de olmaz yani. Şampiyonlar liginin bence şu son 3-4 yılda biraz temposu düştü gibi. 2000-2010 arası özellikle çok süper maçlar olurdu star tv nin o eşsiz spikerleri ertem şener ve sabri ugan uğur önver ve gültekin onay vs... anlatımları ile tabi türk takımları olunca akşam olsa da Ş.L. maçları izlesek diye dersleri bile kırdığımı bilirim
Dayanamazlar hocam bu tempoya, gerçi belli de olmaz yani. Şampiyonlar liginin bence şu son 3-4 yılda biraz temposu düştü gibi. 2000-2010 arası özellikle çok süper maçlar olurdu star tv nin o eşsiz spikerleri ertem şener ve sabri ugan uğur önver ve gültekin onay vs... anlatımları ile tabi türk takımları olunca akşam olsa da Ş.L. maçları izlesek diye dersleri bile kırdığımı bilirim
Evet kardeşim,o dönem ki şampiyonlar ligi maçlarını hatırlıyorum da sanki ekstra bi heyecan olurdu maç olacağı akşamı veya biz öyle hissediyorduk ama şundan Eminim o heyecan artık yok
Kardeşlerim bana müsade ,güzel sohbetiniz daim olsun,Allah'a emanet olun,hayırlı geceler cümleten
Kardeşlerim bana müsade ,güzel sohbetiniz daim olsun,Allah'a emanet olun,hayırlı geceler cümleten
Sanada abim..Allaha emanet