- Resmi Gönderi
Valla beni ilgilendirmez gitsin abi yerine Ersun yanal gelir o olmazsa Aykut kocaman gelir kısır döngü
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturValla beni ilgilendirmez gitsin abi yerine Ersun yanal gelir o olmazsa Aykut kocaman gelir kısır döngü
Fenerbahçe mi ahhahhahahahah
evet? Sadece futbolda kupa görebilen gs mi olacaktı :d
Hangi takım acaba?
FENERBAHÇE
evet? Sadece futbolda kupa görebilen gs mi olacaktı :d
Galatasaray in da farklı dallarda bir sürü bbaşarısı var
Galatasaray in da farklı dallarda bir sürü bbaşarısı var
hangi başarılar ? Fenerbahçe kadar her kulvarda Fenerbahçe kadar başarılı mı mesela? Örnek verirsen sevinirim
hangi başarılar ? Fenerbahçe kadar her kulvarda Fenerbahçe kadar başarılı mı mesela? Örnek verirsen sevinirim
Galiba biraz geriden geliyorsunuz. Futbolda yıllardır en ufak bir başarı yok. Basketbol deseniz 3-4 yıldır çöp ve bu sene dahil. Bugün Pınar karşıyaka'ya 18 sayı öndeyken yenildi. Evet söyler misiniz başarıları merak ettim? Ben Beşiktaşlıyım bu arada
Basketbol da Fenerbahçe Obradovic ile çağ atlamıştır
Euro ligin tozunu da attı kupada aldı.
İşi iddiaya dokmeyelim her takımın seveni vardır abim
Basketbol da Fenerbahçe Obradovic ile çağ atlamıştır
Euro ligin tozunu da attı kupada aldı.
İşi iddiaya dokmeyelim her takımın seveni vardır abim
Ona diyecek laf yok da Son birkaç sezondan bahsediyorum kral
Ama fbillerde haklı kaç senedir şampiyon olmayınca unuttular futbolu basket, masa tenisi gibi branslara yoneldiler
Yanlış anlaşılmasın, ben forumda kargaşa çıkarmak istemiyorum da en büyük kulübü neye göre kime göre. Yanlış bir kullanım oldu.
Ona diyecek laf yok da Son birkaç sezondan bahsediyorum kral
İki sezondur maddiyat işi karıştı birde usta takımdan ayrılınca işler vasat hale geldi.
Yine de basketbol takımı bence İyidir bu sene de.
Futbolda ise kadro güzel aslında ama şeker var un var yağ var lakin hala bi helva edemedik
Galiba biraz geriden geliyorsunuz. Futbolda yıllardır en ufak bir başarı yok. Basketbol deseniz 3-4 yıldır çöp ve bu sene dahil. Bugün Pınar karşıyaka'ya 18 sayı öndeyken yenildi. Evet söyler misiniz başarıları merak ettim? Ben Beşiktaşlıyım bu arada
Futbolda başarı olmadan beşiktaşın önündeyiz, baskete gelirsek her sene şampiyon mu olması lazım? ya da yenilmemiz veyahut 2 sezon kötü olmamız baskette hepinizden iyi olduğu gerçeğini değiştirir mi? Bak bakalım istersen tüm kulvardaki kupa sayılarına futbola da bak diğer tüm branşlara bak. 3 büyüklerden feneri sadece gs geçiyor o da futbolda ama büyüklük kupa büyüklüğü değildir. Büyüklük bu akşam olduğu gibi Fenerbahçe yenilince nasıl Galatasaraylıların, bjk lilerin, tslilerin hatta anadolu kulüplerinin bile Fenerbahçenin yenilmesini bekliyor olmasıydı sadece.
Yanlış anlaşılmasın, ben forumda kargaşa çıkarmak istemiyorum da en büyük kulübü neye göre kime göre. Yanlış bir kullanım oldu.
En büyük kulübü Beşiktaştır.
1903 var mı daha erken kurulan. Ayrıca milli takım yokken bu ülkeyi yine Beşiktaş milli takım olarak temsil etmiştir.
İki sezondur maddiyat işi karıştı birde usta takımdan ayrılınca işler vasat hale geldi.
Yine de basketbol takımı bence İyidir bu sene de.
Futbolda ise kadro güzel aslında ama şeker var un var yağ var lakin hala bi helva edemedik
Aşçı lazım hocam aşçı
Kargaşa yok.
Takılmadan tuttuğunuz takımı yazın çizin ama iş
Sen ben olayına gelince karışır trafik