- Resmi Gönderi
Futbol konusunda büyüklük kıyaslamayın burası mahalledeki arkadaşlarınızın olduğu yer değil nazınızın geçtiği kişiler ile böyle sohbet edin
Burada bilgi paylaşımı yapılıyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFutbol konusunda büyüklük kıyaslamayın burası mahalledeki arkadaşlarınızın olduğu yer değil nazınızın geçtiği kişiler ile böyle sohbet edin
Burada bilgi paylaşımı yapılıyor
Fenerbahçe'nin yıllardır başarısız olma sorunu her sene kadro değişikliği yapıp yeni hocayla başlamak sezon sonu onu kovmak yerine başkasını hatta eskini getirmek. Belki yanlış düşüneceksiniz ama Erol kalmalı. Ersun için de istifa dediler şimdi geri çağırıyorlar, Aykut istifa dediler yine geri çağırıyorlar. Akıllanmamız lazım. Erol hoca kalmak zorunda gerekirse bu sene şampiyon olamayız ama seneye şansımız daha da artar çünkü oturmuş bir kadro ve hoca olacak. 2012 2013 kadrosu meşhur sow meireles kuytlu webolu kadro. O sezon kadro dağıtılmadı sadece Ersun getirildi ve sonraki sene tarihin en erken şampiyonu oldu fener. Gerekirse Erol seneye gider başka hoca gelir şampiyon eder ama bunun için sezon sonuna kadar Erol Bulut ile devam etmek şart. Bir kere o yola girdik. Burası küçülmeye devam eden bir lig yani süperlig. Bu ligde şampiyon olup Avrupa'ya yelken açmak isteniyorsa inanmak falan gerekmiyor "istikrar" gerekiyor tıpkı Başakşehir gibi, Beşiktaşın 2 şampiyonluğu gibi, Gs nin 2018 şampiyonluğu gibi...
Alanyaspor - Beşiktaş maçı ne olur sizce?
TAHMİNİM: Beşiktaş en az 2 golle kazanır
Alanyaspor boş değil ve lider
Her sonuç olabilir.Beraberlik bana daha bir yakın tahmin için
Alanya hocasız çıkıyor maça ve biraz yorgun, Beşiktaş Alanya maçlarında genellikle kazanan taraf. Beşiktaş alır gibi ama ben beraberlik bekliyorum
Alanya hızlı takım. Bjk yükselişte. Beraberlik veya Alanya 1 adım daha yakın galibiyete
Alanyaspor son 2 maçtır beklenmedik takımlara kaybediyor.
Alanya'da morallar alt-üst oldu. 2 maçtır mağlubiyet ve 2 çok önemli silahından yoksun çıkacak. Efecan Karaca (Covid Pozitif) ve Salih Uçan ( Cezalı) sahada olamayacak. Beşiktaş'ta keyifler yerinde ve gerçekten lezzet veren bir futbol oynuyor. Benim için favori sizin aksinize Beşiktaş.
Alanyaspor - Beşiktaş
Gürler Akgün: "Şu anda Alanya'da şiddetli bir sağanak yağış var. Stat yetkilileri sahaya branda geriyorlar. Sahada su birikintileri olduğunundan erken saatlerde yaptığımız yayında da bahsetmiştik. Şu an bu durumun önüne geçilmeye çalışılıyor."
Alanyaspor - Beşiktaş
Gürler Akgün: "Şu anda Alanya'da şiddetli bir sağanak yağış var. Stat yetkilileri sahaya branda geriyorlar. Sahada su birikintileri olduğunundan erken saatlerde yaptığımız yayında da bahsetmiştik. Şu an bu durumun önüne geçilmeye çalışılıyor."
Akdeniz'de ve Ege'de yağış sellere neden oldu
Yağış olarak bazı illerde sıkıntı fazla
Bakalım maçta neler olur
Alanyaspor - Beşiktaş
Heh bide yerler kaygan onun yüzünden kaybedersek valla yazık olur BEŞİKTAŞA
Tarihimizde ilk defa jimnastikte İbrahim Çolak halka aletinde Avrupa Şampiyonu oldu
Süper Lig
Erzurumspor 0 Gençlerbirliği 1
Maç sonucu
Devre arasına girilen maçlarda
Alanyaspor 1 Beşiktaş 0
Başakşehir 0 Gaziantep 1
Maç Sonucu :
Alanyaspor 2-1 Beşiktaş
Süper Lig
Başakşehir 1 Gaziantep 2