• +Mesela bizim bölgemizin takımları da derbi olarak nitelendirilmişti.Ama kardeşlik dostluk varken derbi düşmanlık boşuna Futbolun bile güzeli ahlaklısı olmalı. Mesela bu bölgede de aynı şekilde Zonguldak-Karabük-Bolu-Bartın'da böyle bir durum var kardeşlik en güzeli

Bu derbi diye nitelendirilen maçlar dostluk koreografisine dönüşmeli bence boşuna takımlar birbirlerini yıpratıyor takım otoıbüsleri taşlanyıor taraftarlar kavga ediyor olan takımlarımıza oluyor.Bence komşu olarak şehirler dost kardeş gibi olmalıdır hangisi benim takımım daha iyi tartışması olmaması böyle bir pandemi döneminde en iyisi çünkü kulüpler ekonomik çıkmazda.Deplasman gelirleri harcamaları ödemekte bile kulüpler zorlanıyor.Mesela 1-2 takım deplasmana gidemiyoruz demişti ekonomi vurdu yani kulüpleri hele de alt ligler adeta can çekişiyor.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN OLAYA BAK :'D

Beinsport ben ödedim diyor, kulüpler para ödenmedi diyor, paraları kim aldıysa geri getirsinKaynak Yeniçağ: Beinsport ben ödedim diyor, kulüpler para ödenmedi diyor, paraları kim aldıysa geri getirsin

“DİGİTURK’ÜN AÇIKLAMALARI GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR”

Çok açık bir şekilde bilinmesini isteriz ki, 2020/21 sezonu yayın hakları bedeli üzerinde prensip olarak varılan ve kamuoyunda da yer alan tutar göz önünde bulundurulduğunda dahi, Digiturk beIN MEDIA GROUP, 2020/21 sezonuna ilişkin ana sözleşme hükümlerine göre yapması gereken ödemelerin tamamını ifa etmemiştir. Dolayısıyla henüz üzerinde mutabakat sağlanmamış olmasına rağmen yayıncı kuruluşun açıklamasında belirtmiş olduğu “Digiturk, 2020/21 sezonunda bugüne kadar oynanmış tüm karşılaşmalara ilişkin naklen yayın lisans bedelini TFF'ye tam olarak ödemiştir” yönündeki açıklaması gerçeği yansıtmamaktadır.

“KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE DEĞERLENDİRİLMEKTE”

Tüm taraflar açısından büyük hassasiyet taşıyan konu Türkiye Cumhuriyeti Kanunları ve hukuk çerçevesinde Federasyonumuz tarafından kapsamlı bir şekilde değerlendirilmekte olup gerekli açıklamalar kamuoyu ile paylaşılacaktır.

“DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE TAKİP EDİLMİŞTİR”

TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve 1. Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği'nin ortak kamuoyu duyurusu ile akabinde yayıncı kuruluş Digiturk beIN MEDIA GROUP’un yaptığı açıklama Federasyonumuz tarafından dikkatli bir şekilde takip edilmiştir.

Kaynak Yeniçağ: Beinsport ben ödedim diyor, kulüpler para ödenmedi diyor, paraları kim aldıysa geri getirsin

Digiturk tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Digiturk olarak, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve 1’inci Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği tarafından yapılan açıklamayı büyük şaşkınlıkla karşıladık.

“LİSANS BEDELİ TFF’YE TAM OLARAK ÖDENMİŞTİR”

Öncelikle şunu net bir şekilde ifade etmek isteriz ki naklen yayın lisans haklarının tarafı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’dur. TFF, Digiturk tarafından yapılan ödemeleri alır ve kulüplere dağıtır. Buna göre Digiturk, 2020 – 2021 sezonunda bugüne kadar oynanmış tüm karşılaşmalara ilişkin naklen yayın lisans bedelini TFF’ye tam olarak ödemiştir.

“HERHANGİ BİR KESİNTİ UYGULANMAMIŞTIR”

Öte yandan Digiturk, dünya çapında birçok yayıncının KOVID-19 salgını nedeniyle yapmayı reddettiği 2019 – 2020 sezonu naklen yayın lisans ödemesini, herhangi bir kesinti uygulamadan tam olarak yapmıştır. Ayrıca Digiturk ve TFF, karşılıklı mutabakat çerçevesinde, pandeminin yarattığı zorlukların üstesinden birlikte gelebilmek için, mevcut sezonun geri kalanına yönelik bir ödeme planı üzerinde çalışmaya devam etmektedir

Kaynak Yeniçağ: Beinsport ben ödedim diyor, kulüpler para ödenmedi diyor, paraları kim aldıysa geri getirsin

The content cannot be displayed because it is no longer available.

• Eskişehirspor:1 - Menemenspor:1

İlk Yarı Sonucu