dün 440 tl aldım bugün 500 alacam. celta viğo 1 den 1 beşiktaş h1 Anderlec 1 . :D
Futbol Konusu
-
-
Lyon çok atar beşitaşa. :D h1 verdim
Siz beşiktaş gibi çeyrek finale çıkın ondan sonra konuşun böyle kardeşim.Artık kıskanmayın yeter be.
-
OO Galatasaray ve fenerbahce çok çıktı çeyrek finale ne kıskanacam beşiktaşı 2 yıldızlı takımı. :D
-
Bu arada Nuri şahin galatasaray da. :D
-
OO Galatasaray ve fenerbahce çok çıktı çeyrek finale ne kıskanacam beşiktaşı 2 yıldızlı takımı. :D
Şuan ban yemesi lazım.Bilerek devam etmiyorum.
-
Şuan ban yemesi lazım.Bilerek devam etmiyorum.
Snow sakin :D:D
-
Bunda ban niye iyim kardeşim siz deilmisinzki beşiktaşlılar galatasaray-real madrid maçında real madrid bayragı ve atkısı açanlar unutmadık daha.
-
Snow sakin :D:D
Hayır abi bu forumun kuralları yok mu
Bende işimi adalete bırakıyorum 1 ay önce bunun yüzünden ben ban yedim 1 günlük. -
Bunda ban niye iyim kardeşim siz deilmisinzki beşiktaşlılar galatasaray-real madrid maçında real madrid bayragı ve atkısı açanlar unutmadık daha.
Bakın hala devam ediyor :D
Lafı sokmasını bilirim ama bekliyorum. -
Hayır abi bu forumun kuralları yok muBende işimi adalete bırakıyorum 1 ay önce bunun yüzünden ben ban yedim 1 günlük.
olsun ama biriniz den biri susmasi lazım Boşver. :thumbup:
-
- Resmi Gönderi
ASALAMA YOK GAYET MORAL OLARAK IYI
BU YAZISMALAR -
Ban yersem mutlu mu olacak söysene.
-
Suanda sen uzatıyorsun ama Sende susmasini bil , sana birşey söylemesini istemiyorsan susmayi bileceksiniz. :!:
-
ASALAMA YOK GAYET MORAL OLARAK IYI
BU YAZISMALARBunlarımı moral olarak iyi yazısmalar.Vay be fenere bir laf söylesek ban yiyoruz.Bu forumda adalet olmadığını anladım.
-
- Resmi Gönderi
uzatma gerek yok herhalde
Kendimi banliycam en sonunda :lol: -