Çok enteresan Hatayspordan 6 yemiş Antalya Galatasaraydan hiç gol yemedi
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Falcao sakatlandı
Yazmıştık,hatta alınmadan yazmıştım, adamın sakatlıkla geçen günleri arşa uzanmış diye.
Geldi arşı da aştı bizde
Toplayın günleri bakalım
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Çok enteresan Hatayspordan 6 yemiş Antalya Galatasaraydan hiç gol yemedi
Yaşa ve gör.Bu hayatta her yerde geçerlidir.
-
Hakem yine maça damga vurdu çok enteresan kararlar verdi
-
- Resmi Gönderi
Ersun hoca gs 10 kişi kalmış hala daha takımı geriye çekiyorsun. Bu yüzden hiç bir zaman iyi bir hoca olamayacaksın
-
Futbola iddaa şirketleri girdiğinden beri sahada top oynanmıyor
-
Ersun hoca gs 10 kişi kalmış hala daha takımı geriye çekiyorsun. Bu yüzden hiç bir zaman iyi bir hoca olamayacaksın
Bence doğru olanı yaptı hücum yapsaydı Galatasaray alırdı maçı
-
- Resmi Gönderi
Futbola iddaa şirketleri girdiğinden beri sahada top oynanmıyor
Aynen bende öyle düşünüyorum iddia ve yayıncı kuruluş hatta bazı takım yöneticileri ?
-
6-0 yenildiler Hataya çok tedirginlerdi doğru olanı yaptı Ersun Yanal
-
- Resmi Gönderi
Bence doğru olanı yaptı hücum yapsaydı Galatasaray alırdı maçı
Katılmıyorum. Gs 10 kişi kalmış arda ileriye çıktığı zamana rkası bomboş lyundama ağır. Al podolskiyi zamanında oyuna. Antalya'nın sol açık zaten hızlı. Çok rahat alırdı maçı antalya
-
Katılmıyorum. Gs 10 kişi kalmış arda ileriye çıktığı zamana rkası bomboş lyundama ağır. Al podolskiyi zamanında oyuna. Antalya'nın sol açık zaten hızlı. Çok rahat alırdı maçı antalya
The content cannot be displayed because it is no longer available. Maç öncesi böyle bir paylaşım yaptı kesinlikle doğru alınmaması kadro dışı bırakılması lazım hatta
-
- Resmi Gönderi
Arda benim bu yaşımda oynadığım futbolu ancak oynar.
Podolski Galatasaray i da tanıyan bir oyuncu ve kalitedir.Oyunda olmalıydı
-
- Resmi Gönderi
Mkaymaz21 yakaladım, gülmüşsun üle
-
- Resmi Gönderi
Ömer paylaşım yapması maçı satacağı anlamına gelmez. Sen doğru olanı yap al oyuna podolskiyi. Hataydan 6 yedim diye bu şekilde oynayacaksa Ersun hiç maça çıkmasın.
-
Mkaymaz21 yakaladım, gülmüşsun üle
Dayi fener 39 yaşındaki Bruno Alvese 1.5 yılık sözleşme teklif ettiigi haberler çıkti.Aradım Ali koçu de mustafa dayı var dedim elinde semaverle gol atar dedim bakarız dedi ondan gülüyorum
-
Ömer paylaşım yapması maçı satacağı anlamına gelmez. Sen doğru olanı yap al oyuna podolskiyi. Hataydan 6 yedim diye bu şekilde oynayacaksa Ersun hiç maça çıkmasın.
Ben böyle bir paylaşım yapıp gol atarsam sevinmem diyen bir oyuncuyu asla sahaya almam kim ne derse desin
-