Benim ufaklık da bi uyumadı ki rahat rahat maç izleyeyim
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Uzuldum kim bilir ne sorunu vardı @Lvnt00
-
Hangi kanal veriyo abim maçı
Beinsport 3
-
Arkadaşlar Galatasaray klubunün durumu çok ciddi bir sıkıntı içinde. Parasal olarak bu sene yönetim istifa etse bile yeni gelecek aday yine klup futbolcularının bir çok kısmı ile mecbur devam etmek zorunda bu sene yapılan transferler de abartılı şekilde para harcandı.ve malesef cogu transferde fos çıktı.
Şuanki başkan küçülmekten bahsediyor.
Fakat öyle bir durum varki gözüm zaten hiç tutmamıştı bu başkan ve yönetimini ilk geldiklerinde ve aday olacakları zaman yaptıkları açıklamaları okuyun yada dinleyin ne vaaatler neler söylemişlerdi şuan klüp batak durumda.
Allah yardımcıları olsun. Büyük bir klüp olan galatatasay inşallah düzgün bir yönetime ( hırsız olmayan ) kavuşur. -
Uzuldum kim bilir ne sorunu vardı @Lvnt00
Zor tabi ,Allah kimseyi böylesi imtahan etmesin dayım
-
Beinsport 3
Hadi ya ,Sağol kardeşim
-
Fenerbahçe içinde durum aynı aziz istifa diyorlar kimse bilmiyorki aziz yıldırım istifa etse demirören gibi ne borçlar kalacak fenere kimse bilmiyor.van pirseler naniler lens ve diger defans futbolcularının bonservis veya kiralık maaşları.
Ayrıca bu iki klüp taraftarsızlık çekiyor seyirici katılımı az. Bu durum gelecek reklam anlaşmalarını sponsorlarıda etkiliyor. -
Fenerbahçe içinde durum aynı aziz istifa diyorlar kimse bilmiyorki aziz yıldırım istifa etse demirören gibi ne borçlar kalacak fenere kimse bilmiyor.van pirseler naniler lens ve diger defans futbolcularının bonservis veya kiralık maaşları.
Ayrıca bu iki klüp taraftarsızlık çekiyor seyirici katılımı az. Bu durum gelecek reklam anlaşmalarını sponsorlarıda etkiliyor.Ali koç var merak etme
-
Real madrid ,Barcelona karşısında 1-0 öne geçmiş
-
Bizim yaramaz ufaklık yatsa uyusa,bilgisayardan izleyecem de maçı ,bi uyumadı
-
Carlos Casemiro
attı 28.dakikada -
- Resmi Gönderi
Yolla hele dayısına bak ne avuturum ve uyuturum :thumbsup: Kucukler beni severler @Lvnt00 abim
-
Yolla hele dayısına bak ne avuturum ve uyuturum :thumbsup: Kucukler beni severler @Lvnt00 abim
Eyvallah dayım ,baş tacısın ,Nazar mı değdi çocuğa anlamadım ki sürekli mızmızlanıyo dayı
-
- Resmi Gönderi
Eee padişahları bile dize getirmiş çocuk işte..
-
1-1 oldu Lieonal mEsii
-