Süperlig'in en farklı galibiyeti hangisi ? Birazdan geçilebilir onun için soruyorum
10 - 0 Beşiktaş adana demirspor bak şuan geçilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSüperlig'in en farklı galibiyeti hangisi ? Birazdan geçilebilir onun için soruyorum
Kardeşim uslubuna biraz dikkat et.
60' dakikada 6 gol yiyen Gençlerbirliği kalecisi Ubeyd Adıyaman 1,5 sene galatasaray'da oynayan Falcao'dan daha yararlı çıktı
Atan atsın,satan satsın,takilmayalim birbirimize arkadaşlar.
Yahu azıcık ılımlı olsak ne olur?
Atan atsın,satan satsın,takilmayalim birbirimize arkadaşlar.
yok abim ben takmam böyle şeyleri de arkadaşa verdiğim cevap neden silindi onu anlayamadım *** dediğim için mi acaba, eğer öyleyse site yönetiminden özür dilerim polemiğe girmek istemem, ama arkadaş da düzgün soruya düzgün cevap versin.
Neyse haftaya görcez bakalım ak koyun kara koyun belli olcak
İsmail koyun keçi bilmem de bakalım derbi maçta herşey olabilir.
Her sonuç var
Senin ve benim bizlerin böyle durumlarda
"Yenilirsek ben ne derim, büyük konuşmuştum"dememiz lazım.
yok abim ben takmam böyle şeyleri de arkadaşa verdiğim cevap neden silindi onu anlayamadım ......dediğim için mi acaba
Düzeltme yapmadım sildim,kusura bakma ama yine yazmışsın aynı şeyi.
Bende okudum
İsmail'in yazmak istediği ve özür de dilediği mesajı gerçektende yanlış anlamışsınız.
Neyse olabilir
E BAKAM diyelim
Bal gibi şike kokuyor kalecenin yaptıkları ne öyle,Muğdat çelikmi dersin gaziantepli,Kayserili oyuncumu dersin neden bu tür olaylar gs ye geliyor.
Oooooohh yandı gülüm keten helva
Herşeyi yazın ama birbirimize laf atmadan istediğiniz şeyleri yazın bakalım.
Küfür, karşı takıma hakaret vsvs olmasın
Devam
Bal gibi şike kokuyor kalecenin yaptıkları ne öyle,Muğdat çelikmi dersin gaziantepli,Kayserili oyuncumu dersin neden bu tür olaylar gs ye geliyor.
Öyle demeyelim, gençler kalecisi ilk maçına çıktı yanlış duymadıysam, tecrübesizliğindendir.
gecen hafta bjk 6 tane rizeye attı cıkıp konustun mu? algı yapma kardesim
kalecileri yedek tecrubesiz kaleci bu maç son mac mı sike yapsınlar sampiyon mu olduk
gecen hafta bjk 6 tane rizeye attı cıkıp konustun mu? algı yapma kardesim
Gs de 4 attı kardeşim demek sıkıntı rize de
Fenerbahçe'yi tutuyorum ama ŞİKE yapıldı demek veya iddia etmek zor bu zamanda.
Onlarca kamera ve canlı yayın varken..
Birde artık iyi para kazanıyor oyuncular
Kimse bunu yapmaz, yapamaz.Futbol bir sektör artık
Arkadaşlar lütfen sakin olalım kavgaya gerek yok