- Resmi Gönderi
Yanlis mı fikrim bilmem.Ben Trt nin ozetinden baktım.. Görüntü olarak eksik gedik varmı bilmem.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYanlis mı fikrim bilmem.Ben Trt nin ozetinden baktım.. Görüntü olarak eksik gedik varmı bilmem.
beraberliğe değil; 11e 11 e gelseydiniz yenerdiniz diyordunuz.12 e 9 yenemediniz ona eğleiyoruz
Kim ne diyor hangi futbol maçında hangi takım 12 kişi ben beşiktaşlı değilim ki .Öyle algılamış ve yazmışsın.Ben türk futbolundan volkan gibi ayıların ve aziz yıldırım gibi mafyaların temizlenmesi düşüncesindeyim.Bu kadar basit.Allah bizi beraberliğe sevindirmesin diyen volkan 90+4 de gol atınca sahayı turluyor.O yüzden diyorum ki büyük lokma ye büyük söz söyleme.
Kim ne diyor hangi futbol maçında hangi takım 12 kişi ben beşiktaşlı değilim ki .Öyle algılamış ve yazmışsın.Ben türk futbolundan volkan gibi ayıların ve aziz yıldırım gibi mafyaların temizlenmesi düşüncesindeyim.Bu kadar basit.Allah bizi beraberliğe sevindirmesin diyen volkan 90+4 de gol atınca sahayı turluyor.O yüzden diyorum ki büyük lokma ye büyük söz söyleme.
sen kime ayı diyon düzgün konuş
Baran ne biçim terazisiz laflar kullanıyorsun
Feneebahce sanki tüm mac 9 kisi oynadı.
Gece gece kufür ettiriyorsun kardeşim.
Balına bir gol attınız havlamaya başladınız.
şampiyonluk gitti şampiyonluk siz hayal dünyasında gezmeye devam edin
Yine suyu çıktı bu konunun
Baran ne biçim terazisiz laflar kullanıyorsun
Dayım kaymazı görmüyormusun.
şampiyonluk gitti şampiyonluk siz hayal dünyasında gezmeye devam edin
Sampiyon olduğumuzda ben seni gorecem.Fotograf atarım sana o gün özelden.
Dayım kaymazı görmüyormusun.
adam gibi söle ben suçumu göster alıntılarla
İsabetli şutlari yok adamlar bizim sampiyonluğumuzu kıskanıyor heralde.
Bu konuya son mesajın ve okuyusum.. Bir daha ne tıklarim nede okurum.Askolsun sizlere..
Aman aman ben uzak durayım yaşı 11'i geçmeyenler burada futbol konuşuyor birde yetki vermişler tamam ben haksızım hadi bye.Hiç uğraşamam veletlerle.
yaşın nedir bilmem ama iki üç kulaktan duyma bilgilerle gelmiş burda yazıyon bu arada gözüm yetkide değil alırlarsa alsınlar benim için hiçbir problem yok
Kaymaz dostum bak hemseriyiz.Su futbol yüzünden birbirimizi kırmayalım.Futbol uzaklastırıyor birbirimizi.
yaşın nedir bilmem ama iki üç kulaktan duyma bilgilerle gelmiş burda yazıyon
Tamam yeğenim ben haksızım yaşımda 30 kusura bakma sen haklısın aman aman ne uğraşırım ne de gelirim bir daha.
Tugay 30 yaşındaysan kardeşim bir fotoğraf bekliyoruz senden.