- Resmi Gönderi
Pek böyle belli değil ama siyah beyaz formalı oyuncunun sol üst ve sağ diz ayak daha çizgiye yakın duruyor gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPek böyle belli değil ama siyah beyaz formalı oyuncunun sol üst ve sağ diz ayak daha çizgiye yakın duruyor gibi
burada ofsayt varmı
Bu açıdan zor gözüküyor ama ofsayt vardı
Ofsayt yok zaten 3 numaralı oyuncu geriden çıkıyor. Orta alandan geri ye koşşa anlarım da geriden gelen adam nasıl ofsayt veriliyor
Aboubakar bana elle topu alıyor gibi gelmişti o pozisyonda ofsayt olmasa bile ordan iptal olabilirdi
Besiktasi uzmuyolar
Besiktasi uzmuyolar
kardes hangi takımlıysan artık bilemiyorum ama besiktasın futbolunu gözardı edemesin besiktas bugün futbol la kazandı hakemle değil hakem göztepenin mi 2 göllünü vermedi
Beğeniye basın geçin.İddia edilecek bir durum yok
kardes hangi takımlıysan artık bilemiyorum ama besiktasın futbolunu gözardı edemesin besiktas bugün futbol la kazandı hakemle değil hakem göztepenin mi 2 göllünü vermedi
Yok kardeşim bjk güzel oynadı da ben gsliyim ama İstanbul takimlarini çok kolluyorlar buna Galatasaray da dahil bu yuzdende avrupaya çıktığımız zaman Avrupa ligleriyle bizim ligimizin arkasındaki kalite ortaya cikiyor
Tebrikler takım
Atilla Szalai çok iyi oyuncu sanki uzun süredir maç oynuyormuş gibi
Tebrikler takım
Atilla Szalai çok iyi oyuncu sanki uzun süredir maç oynuyormuş gibi
Kayseri'ye karşı oynadı hemen nerden anladin acaba
Kayseri'ye karşı oynadı hemen nerden anladin acaba
Ne alaka Kayseri kötü takım mı :D
Maçta en çok ona dikkat ettim sol ayağı çok iyi kafa toplarında çok etkili ve ilk golde katkısı vardı
Ne alaka Kayseri kötü takım mı :D
Maçta en çok ona dikkat ettim sol ayağı çok iyi kafa toplarında çok etkili ve ilk golde katkısı vardı
Kayseri Fener'in kalesine kaç kere geldi zorlanmadı fener onu diyom defansa pek is düşmedi
Kayseri Fener'in kalesine kaç kere geldi zorlanmadı fener onu diyom defansa pek is düşmedi
Aynen fener iyi takıma denk gelsin öyle anlaşılır 3 hafta sonra gs maçında herşey açığa çıkar bence oyuncular derbi maçlarına göre performans değerlendirilir
Not EDELİM
Sene bilmem kaç ...
Gerson vardı bizde orta saga ama tam dinamo.
Fenerbahçe geliş ise tam bir fiyaskoydu.
İlk geldiğinde deneme maçına çıkmıştı.
Eskiden oda vardı..Rakip bilmem kim ve TV özet gösteriyor bir yandan da spiker gerson adlı oyuncunun denendiği söylüyor du.
Aynı kısa anda, gersonun beğenilmedigi kulağıma gelince bu oyuncunun aynı konuşma üzerine bir pasını gördüm sadece.
Kaçan FB li oyuncuya topun dibine girerek şahane estetik bir pas atmış.
O bana yetki..Bu iyi oyuncu dedim kendi kendime.
Adamı beğenmedik yolladık ve sonradan Bariden kiralık yine beğenilmeyen Gersonu aldık
Fenerbahçe ye gelen en kaliteli orta saha oyuncularından birisidir benim gözümde.
Bir kaç sene Bari al ver etti Fenerbahçe ye.
Sanırım daha sonraları (bakarım yanlış varsa düzeltirim)
İstanbulspor da oynadı ..
İyi oyuncu kendini her yerde belli eder