Hakemler yine sahneye çıktı.Skandal kararlar vermeye devam
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Kanarya da yeni transfer Orellana'mı olacak.Sağ,sol ve orta saha mevkilerinde oynayabilen oyuncuyu, kiralama yoluna gidilecek.İspanyol basının iddiasına göre Arda'nın tek seçeneği Galatasaray olacak. Kadroda düşünülmeyen Arda'ya ciddi teklif yok.
BEŞİKTAŞ GELENLER
Caner Erkin, Atınç Nukan,Pepe, Gökhan Töre (kiralıktan döndü), Mustafa Pektemek(kiralıktan Döndü ),Orkan Çınar, Negredo, Lens,Medel
FENERBAHÇE GELENLER
Valbuena,Mehmet Ekici, Nabil Dirar, Kameni, Isla,Soldado, Giuliano,
GALATASARAY GELENLER
Belhanda,Maicon Mariano, Gomis, Emrah Başsan(kiralıktan döndü) Ryan Donk(kiralıktan döndü) Tarık Çamdal(kiralıktan döndü) Ndiaye, Reges
TRABZONSPOR GELENLER
Kucka, Bongonda,Kamil Çörekçi, Aykut Demir(kiralıktan döndü) Sefa Yılmaz(kiralıktan döndü) Burak Yılmaz
BAŞAKŞEHİR GELENLER
Ella, Tunay Torun, Chedjou, Mevlüt Erdinç, Gökhan İnler, Clıchy, Cikalleshi(kiralıktan döndü) Kerim Frei, Costa, Mert Günok. -
- Resmi Gönderi
@Mkaymaz21abim bu Fenerbahçe' nin Şili'li Orellana mevzusu nasıl? Yabancı basında ciddi haber bizde duyulmadı ama. Netten baktım bilemedim de oyuncuyu ?(
-
- Resmi Gönderi
6-7 yeni transfer yapan Galatasaray, renktaşı Kayseri karşısında. İlk yarı oynanıyor 10.dakika maç 0-0..
-
- Resmi Gönderi
Galatasaray 1-0 öne geçti. Gol Tolga
-
- Resmi Gönderi
Gollü, tempolu, çılgın bir maç oluyor. Maç 3-1 oldu
GOLLER Tolga, Belhanda, Gomis Kayserinin golü Levent ilkyarıda son dakikalar. -
- Resmi Gönderi
88 Gomis 4-1
Maç bitti. Galatasaray 3 puanla lige başladı. -
- Resmi Gönderi
Göze hoş geldi beğenildi
Tebrikler Galatasaray -
@Mkaymaz21abim bu Fenerbahçe' nin Şili'li Orellana mevzusu nasıl? Yabancı basında ciddi haber bizde duyulmadı ama. Netten baktım bilemedim de oyuncuyu
Dayı İspanyol basınına göre Fb ilgileniyormuş.Sağ kanatta oynuyor.Tabi tranfer dedikoduları son güne kadar sürer.Görecez bakalım.Bu arada Fbliler Twitterda #Comebacknani hashtagini Türkiye sıralamsında önlerdeydi.
-
- Resmi Gönderi
Başakşehir zorlu rakibi Sevilla yı evinde ağırlıyor. Maç saat 21.45
Zor rakip ama futbolda herşey olabilir.
Fenerbahçe yarın saat 21.00 de Vardar ile deplasmanda oynayacak.
Ligde Trabzonspor Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Ülker stadına Trabzon seyircisi alınmayacak. -
- Resmi Gönderi
Başakşehir ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı. İstanbul yağışlı maç daha da zor. Sevilla daha akıllı oynuyor sanki.
-
- Resmi Gönderi
Ve beraberlik geldi 1-1 haydi Başakşehir :thumbup:
-
- Resmi Gönderi
1-1 den sonra baskın bir Sevilla vardı ve golü buldular. 84 dakikada 2-1 yenik duruma düştük
-
- Resmi Gönderi
2-1 Maç sonu. Beraberlik iyi sonuç olacaktı.
-
- Resmi Gönderi
Kötü goller.. İlk gol de yağmurun azizliği, Volkan'ın hatası..Diğeri defansın komple hatası .Attığımız golde yağmur ve kaleci hatasından..
Güzel, pozisyonu fazlaca olan, Başakşehir e yakışan oyun, tebrikler Başakşehir.
Trtspor da yorum yapan arkadaş, momentum ile başlayıp, "Başakşehir oyunun momentumunu ele geçirmişti ki golü yedi" demesini daha anlayamadım. -