- Resmi Gönderi
3 oyuncu birde teknik traktör, arkadan itişli, önden çekişli :thumbsup:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur3 oyuncu birde teknik traktör, arkadan itişli, önden çekişli :thumbsup:
Ayın 22 sin de Bylock'tan gözaltına alınan Milli Kaleci Ömer Çatkıç silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklandı.
Oğuzhan milli takıma çağrıldı
L'equipe'in haberine göre Fenerbahçe'nin, Ben Arfa ile 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
Ben Arfa için Fenerbahçe'den yalanlama", geçen 1 aylık süreçte oyuncunun kulübüyle olan problemleri devam etmektedir ve durumunda herhangi bir değişiklik yoktur. Dolayısıyla oyuncunun kulübümüze transferiyle ilgili çıkan haberler yalandır. "
Galatasaray Asamoah ile zaten anlaşmıştı.juventus oyuncunun açıklamaları ile yola geldi ve transfere onay geldi.Önümüzdeki günlerde resmi sözleşme için Asamoah İstanbul'a gelecek.
Cenk Tosun yurt dışına açılacak gibi. Para uygun olunca BJK de bonservisini 15 milyon euro olarak açıkladı. İngiltere'nin crystal palace kulubü ve newcastle united kulübü Cenk Tosun a talip.
BEN ARFA GELMİYECEKMİŞ İNSTAGRAM HESABINDAN DUYURDU.
BEN ARFA GELMİYECEKMİŞ İNSTAGRAM HESABINDAN DUYURDU.
Biz zaten almıycektik :thumbsup:
Ukrayna Türkiye Milli maçı saat 21.45 te. İki takımında 11 puanı var ve kaybeden sanırım bu işten vazgeçecek gibi.
Video işi biraz kader değiştirecek ve epey tantanaya neden olacak gibi. Hollanda süper kupası finalinde, videoya başvurma sonucu işler sahada olan oyuncu ve seyircileri abondone etti adeta.
Feyenoord 1-0 önde ve Vitesse atak yapıyor. Feyenoord savunması ceza sahasına giren Vitesse'li oyuncuya müdahale ediyor. Penaltı faul beklentisi varken hakem devam diyor. Bu pozisyonun hemen devamında Feyenoord 1 gol daha buluyor.İşin aslı gol ofsayt mı, değil mi?sorusuna cevap bulmak.Hakem, video yardımcı hakemden gelen uyarıya uyup, görüntüleri değerlendiriyor ve ne oluyorsa o zaman oluyor. 2.golü iptal ediyor, pozisyonun başlangıcın da olan olayıda penaltı olarak değerlendiriyor.Vitesse aleyhine penaltı veriyor, maç penaltıyla 1-1 e geliyor. Sonuç değişmeyince maç penaltılara kalıyor ve Feyenoord maçı alıyor.
Bizim için bu iş bitti denilebilir. Dünya kupasında yine başka takımları izlemek zorunda kalacağız gibi. Maç iki farkla devam ediyor.
Maç bitti. Yine hüsran, bekleyelim yine en iyi bilmem kaçıncının bilmem necisi olarak belki yine gidebiliriz. Ben Lucescu bu işi eder başarır diyorum
Yabancı oyuncu sayısının ülke futboluna, milli takıma zararı yok. Lucescu sallamış,bizde alt yapı eksikliği var sadece bu. İngiliz takımları ve diğer Avrupa takımlarından bazıları kendi ülkelerinden tek oyuncu bile kadrolarında bulundurmadan mücadele ediyorlar. İngiltere Milli takımı zayıf mı? İşin kolayına kaçmış hoca.
Misafir arkadaşlar buyrun konularımıza sizlerde katkıda bulunun. Üyelik alarak yorumlarınızı ekleyiniz. İyi geceler iyi forumlar hepinize.
Liverpool'un Şampiyonlar Ligi kadrosunda Fenerbahçe'ye döneceği söylentileri bulunan Lazar Markovic yer almadı.
Keşke @Mkaymaz21 abim keşke. Sakatlanmasa hem kendine, hemde Fenerbahçe ye çok faydası dokunacaktı. Teknik, dikine oynayan, hızla rakibin arasına dalan, tren gibi adam.
Keşke @Mkaymaz21 abim keşke. Sakatlanmasa hem kendine, hemde Fenerbahçe ye çok faydası dokunacaktı. Teknik, dikine oynayan, hızla rakibin arasına dalan, tren gibi adam.
Aynen dayı çok doğru söyledin.