5 yıl önce bugün: Alex de Souza, efsane olduğu Fenerbahçe'ye veda etti.
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Beşiktaş Talisca'nın 13.dk. golüyle Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçti. Dakika 20 de ise Olcay ile Trabzonspor golü buldu ve maç 1-1
Göztepe 0 Başakşehir 2 devre arası.
Beşiktaş 1 Trabzonspor 1 devre arası.
Bugün oynanan maçta Alanyaspor 4 Gençlerbirliği 1 -
- Resmi Gönderi
Lens ile Beşiktaş yine öne geçti. 2-1
-
- Resmi Gönderi
Beşiktaş 2 Trabzonspor 2
Gol Rodellaga ile beraberliği yakaladı Trabzonspor.
Maç sonucu.Göztepe 1 Başakşehir 2 maç sonucu
-
- Resmi Gönderi
Bu akşam "ya tamam,ya devam " maçımız var..Eskişehir de oynanacak Türkiye İzlanda Milli maçı büyük önem taşıyor.Yenersek İzlanda yolda kalır,beraberlik ve mağlubiyet ise bizi m işimize hiç yaramaz.
Maçı alalım ve yolumuza bakalım yoksa yine 1 puan alıp " Ali'ye ayakkabı bol gelirse,Veli'de giymezse,Mahmut'ta sevmezse ben giyerim" hesaplarına dalarız..Zaten şimdiye kadar nereye gittiysek böyle hesap kitap ettik,son maçta takla ata ata gittik..Bu defa da bu durumlara düştük ,inşaallah 2 maçı alıp yola devam diyeceğiz yoksa bize ayakkabı falan vermez bu adamlar.
2 maç al yola devam dedik ama oda biraz çetrefilli gibi..6 puan al 20 puan olsun 2.lik garanti gibi ama bu işin birde play-off 'u var.Bu takım bu durumlara neden gelir her zaman anlamadık gitti.
Bu akşam Tv8 den saat 21.45 ten itibaren naklen izleyebileceğiz maçımızı.
Bir konunun daha üstüne basalım,forma işine taktım ben uxzun zamandır..Senelerdir ne Fenerbahçe,ne Galatasaray,ne Beşiktaş ne de Milli takım Kendimize ve kendilerine has forma giymezler ..Neden?
Milli takım formalarımız abuk subuk renklere büründü,turkuaz da dahil..Yahu Kırmızı Beyaz formamız vardı bizim kim görse tanır bilirdi .Bukalemun gibi renk dğiştirip dururuz ne gerek var ?
Neden Hollan'da hala Portakal rengi formalarını giyer?neden Brezilya kendine has forma rengini hiç değiştirmez?Neden televizyon da İtalyan'ları görünce biliriz? Almanya hala neden aynı formada ısrar eder?
Fenerbahçe Çubuklu ve parçalı sarı Lacivert formasını niye giymez?Galatasaray da,Beşiktaş'ta aynı durumda..İlkokul çocuklarının boyama işine döndü forma renkleri,hay sizin zevkinize :cursing: -
- Resmi Gönderi
15 dakika oldu adeta abluka altında oynuyoruz
-
- Resmi Gönderi
Ivırzıvırson attı 1-0 yenik durumdayız. Muhteşem oynuyoruz, bu takımın başında Tayfur var, Lucescu sadece seyirci sanırım. Takıma çağrılanlar, oyuna girenler hep Tayfur Havutçu marifeti
-
- Resmi Gönderi
Gol atarson durum 2-0 oldu. Antrenman oluyor adeta İzlanda takımına
-
- Resmi Gönderi
3-0
-
- Resmi Gönderi
Yılmaz Vural, yorum ettiği locadan dalacak sahaya az sonra
-
- Resmi Gönderi
Spor konusunda Milli rezalet diyorum
-
- Resmi Gönderi
Maalesef doğru
-
- Resmi Gönderi
Ruslar sahadan çekildi ama geri döndüler. Penaltıyı attık durum 1-1
Maçta Tantana var maalesef.
Ampute milliler hiç gol yemeden buraya geldiler. Çeyrek final maçımız Trtspor naklen -
- Resmi Gönderi
Maç uzatmalarda. 10 dakikalık uzatma oynanacak. Kazanan yarı finale yükselecek
-
- Resmi Gönderi
İlk uzatma sonunda golümüz geldi :catisma: :catisma: helal sizlere.
-