- Resmi Gönderi
Konyaspor 0 Salzburg 2
Hoffenheim 3 Başakşehir 1
Maalesef puansız bir gece geçirdik. Konyaspor taraftarı "yönetim istifa" diye tempo tuttular. Avrupa değilse de ligte bulundukları yer hoşlarına gitmiyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKonyaspor 0 Salzburg 2
Hoffenheim 3 Başakşehir 1
Maalesef puansız bir gece geçirdik. Konyaspor taraftarı "yönetim istifa" diye tempo tuttular. Avrupa değilse de ligte bulundukları yer hoşlarına gitmiyor
Hocam Eskişehir süper lige çıkamadı, ben kendimize yanıyorum :D @whisper
Es es köklü kulüp aslında. Herşey idareci ve halkla birleşme işine dayanıyor
Göztepe 3 Alanyaspor 3
Antalyaspor 2 Kasımpaşa 1
Osmanlıspor 3 Karabükspor 0
Akhisar Belediye 3 Gençlerbirliği 3
Yeni Malatya 1 Trabzonspor 0
Rızaya hoşgeldin sürprizi etti Malatya
Herkesten skor, sonuç, yorumlar ve görüşleri alalım derbi için. Galatasaray, Fenerbahçe maçı herzaman ilgi odağı olur
Trabzonspor da 6 yönetici istifa etti. Yaprak dökümü adeta. 50.yılda hayaller ertelendi sanki.
Galatasaray'ın kadrosu daha iyi.Takım olma durumu daha iyi.Oyun yapısı daha iyi.İşte bu yüzden Fenerbahçe alır diyorum :D .Derbilerde başka oynuyor Fener.
Aynen con vaynen @Mkaymaz21 abim. Lakin bizim ağır abi, yine çekinerek, başka yolu yok diyerek doğru seçim yaparsa BJK maçı gibi dimdik dururuz. Amma daha önce de heryere çızıktırdığım gibi, dur 1 puan iyidir, yok güvenlik iyidir, garanticilik iyidir diyerek, savunmaya devam edersek iş kötü. Duran toptan Galatasaray gol yer, eğer topu iyi kullanırsa Fenerbahçe. Galatasaray ısırıyor adeta, yani dişe diş olacak, olmazsa olmaz. Antalya deplasmanında nasıl takıldılarsa, yine takılabilirler. Bursa maçında Tudor yaptı bi çılgınlık tuttu. İki bek çıkarıp, iki forvet soktu ve yırttı. Karabük maçında kaçtı ama yakalandı. İki gol önde olduğu halde ikide gol yedi son dakika yine kurtuldu Galatasaray. Selçuk kanlandı, canlandı. 20 gollü bir Galatasaray,yediği 6 veya 7.İyi maç olacak derim.
Başarılar her 2 kulübümuze
19. 30 derbi zamanı
cüneyt çakır sağolsun 0-0 bitirdi maçı
çok doğru dedin
Dünya derbisi :cursing: hadi canım. Son yılların en berbat maçıydı.
Benim hayatım daha aksiyonlu bu maçtan
Benim hayatım daha aksiyonlu bu maçtan
Aynen abim
Bi ara uyandım valbuane hala orta sahada dönüp dönüp pas atacak birilerini arıyordu.sonra yine uyumuşum. :sleeping: