- Resmi Gönderi
Beşiktaş yine puan kazandı. Maç 1-1 sona erdi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBeşiktaş yine puan kazandı. Maç 1-1 sona erdi.
Avrupa ligi perşembe oynanan maçlar.
Başakşehir 1 Hoffenheim 1
Salzburg 0 Konyaspor 0 bu haftada galibiyet alamadık Avrupa maçlarından.
Süper lig
Osmanlıspor 0 Fenerbahçe 1
Dakika 7 gol Guliano maç devam ediyor.
Gündüz oynanan maçlar
Kayserispor 0 Trabzonspor 0
Antalyaspor 2 Karabükspor 1
Yazmadım site üyelerimiz "bu adamda takıntılı" derler diye.
7.daki gol var bir gol daha gerek,atamazsak pis dakikalarda gol yeriz, kalırız diyecektim. Kaldık maalesef ;(
Aykutvistifasını verecek büyük ihtimalle
Aykutvistifasını verecek büyük ihtimalle
Bence gitmez kolay kolay. Herşeye kılıf buluyor ve dönüp dolaşıp aynı şeyleri dile getiriyor.
Artık Sıktı Gerçekten Sıktı Asırlık Çınarımız FENERBAHÇE mizi Düşürdükleri Duruma Bakın Lanet Aziz ve Ekibi Lanet Aykut Artık İstifa Edin Defolun Gidin FENERBAHÇE min Başından Olacak İş Kulüp Git gide Eriyor Bitiyor Kadıköy de 100 bin Taraftarı Toplayıp Hep Bir Ağızdan İstifaya Davet Etmek Lazım Bunları O Zaman Tıpış Tıpış Giderler Ali Koç Artık Başkan Olmalı ve Kulübümüzü Kurtarmalı Bu Dertten
Artık Sıktı Gerçekten Sıktı Asırlık Çınarımız FENERBAHÇE mizi Düşürdükleri Duruma Bakın Lanet Aziz ve Ekibi Lanet Aykut Artık İstifa Edin Defolun Gidin FENERBAHÇE min Başından Olacak İş Kulüp Git gide Eriyor Bitiyor Kadıköy de 100 bin Taraftarı Toplayıp Hep Bir Ağızdan İstifaya Davet Etmek Lazım Bunları O Zaman Tıpış Tıpış Giderler Ali Koç Artık Başkan Olmalı ve Kulübümüzü Kurtarmalı Bu Dertten
Dediğinize katılıyorum
Allah belalarını versin.Ne hale getirdiler kulübü
Allah bildiği gibi etsin.
Biz sizi yenersek Siz anca düzelirsiniz
Sizde bizi hep yenersiniz zaten @Sinan reis :rofl:
Yaşlanırsın torun tombağa karışırsın ancak olabilir. Lakin Aykut ilk geldiğinde Galatasaray'ın biti kanlanmıştı onun sayesinde. Yine kalırsa belki olur
2,hafta lig yok galiba
2,hafta lig yok galiba
Nasıl anlamadım? Var ama maçlarına bakmıyoruz ki. Ne zaman başlar ne ederler
Arkadaşlar bırakın şu fazla taraftarlığı ben Beşiktaşlıyım geçen sene yeni aldığım Tv yıl kırınca hem 3 bin hem de yeni aldığım 4 bin TL olmak üzere 7 bin TL zararım oldu. BJK kulübü gelip bana bir TV mı verdi yok yada arayıp canınız sağolsun mu dedi yok üstüne lig TV üyelik ücretleri vs gerek yok sesiz sedasız takip edin.
Bakın ben maddi manevi zarara uğrayınca nasıl da kedi gibi oldum. Bu sene o yener öbür sene öbür kü size GS FB TS BJK taraftarısınız diye 1 lira veren varmı