- Resmi Gönderi
Dk 88 bekleyin :rofl:
Dk 88 :lol: :fırla:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDk 88 bekleyin :rofl:
Dk 88 :lol: :fırla:
Gol dakika 46 Biofuma
Maç 1-1
Gol dakika 61 Soldado
Fenerbahçe 2 Sivasspor 1
Dk 88 bekleyin :rofl:
5.golü mü bekliyelim hocam :rofl: :rofl: :rofl:
Soldado, hocaya nazire eder veeee
dayi pilin bitmiş şarja tak
Biz pilsiz de ederik :rofl: :rofl:
Biz pilsiz de ederik :rofl: :rofl:
:thumbdown::thumbdown: :boks: :oyuncu: :aha da bu:
Bugün Fenerbahçe Bizleri Oldukça Şaşırttı Kazanma Hırsı Vardı Daha da ilginci şu Soldado ya Bak Bundan Bir Cacık Olmaz Dediğimiz Adam Hat rick Yaptı Umarım Bu Galibiyet Seriye Döner ve Devamı Gelir
Üle toroğlu, 4.gole bi ofsayt uydurem dedi. Geri gel gel gel gel gel.. Dakikalarca uğraştı. Sonra FB. Li tam topa vururken dur ⛔.. Oynat..oynat, geri gel dur. Golü atanın eline bakalım, baktık, Ses yok.. Arkada bir savunmacı kaleye daha yakın :D Toroğlu, bak bak işte futbol bu.. Şahane bir gol.. Ayak, bilek çok güzel :ehuehu:
Devamında bi fırt kahve etti.. Devam :rofl:
İşte Fenerbahçe nın yenmesini bu yüzden istemiyorum.
Dayim susmaz. Mehmet kardeşim ona destek verir araya giren cimbomlular gomis 50 milyon Euro der. BJK liler de olsun biz şampiyonlar liginde mücadele ediyoruz der.
Yıl olmuş 2017 sonu Trabzon da der hala 2011 şampiyonu biziz.
Neyse takibe devam :rofl:
Dayın zaten buraya hep yazar.
Fenerbahçe yendi diye yazmaz :rules:
Bu sadece galibiyet o kadar. Ben neticeye bakarım. Aykut yenildiği maçın, sözlediği sözlerin altında kalmış.
>>WinteR<<>>>WinteR<<< yazdı:İşte Fenerbahçe nın yenmesini bu yüzden istemiyorum.
Dayim susmaz. Mehmet kardeşim ona destek verir araya giren cimbomlular gomis 50 milyon Euro der. BJK liler de olsun biz şampiyonlar liginde mücadele ediyoruz der.
Yıl olmuş 2017 sonu Trabzon da der hala 2011 şampiyonu biziz.
Neyse takibe devam :rofl:
Alıntı
Eufa kendi turnuvalarına feneri 2 sene almadı, Uefa 2013 ten önceki sezonlara karışma yetkimiz yok dedi,Cas Uefa tarafından verilen cezalar az ve evet yönetim kurulu kararıyla 2013 ten önceki sezonlara karışma yetkisi yok dedi, geldik fifayaaaa... silsileyi takip etmek zorundaydık bekledik, bakalım ne olacak? bu dava bitene kadar bizler 2011 senesinin şampiyonu olduğumuza inanmaya devam edeceğiz..!
@ercie67 bi kupa yüzünden zaten Trabzonspor bu hallere düştü.O kupa Fenerbahçe müzesindedir.İstersen ziyaret edebilirsin
@ercie67 bi kupa yüzünden zaten Trabzonspor bu hallere düştü.O kupa Fenerbahçe müzesindedir.İstersen ziyaret edebilirsin
EMANETİMİZE İYİ BAKIN