• Resmi Gönderi

Dün akşam yağmur,şimşek derken unuttuk bizim varyemez takımları
    Fenerbahçe 2 Karabükspor 0
    Göztepe 1 Konyaspor 0
    Buraya bir kaç kelam ederiz az zaman geçsin..Gözlerim hala kapalı ederim yazıları :sleeping::sleeping:

• Resmi Gönderi

Ah Fenerim ah..
    Hala kimle inat edersek uğraşır dururuz.Kaçarın yok kardeşim bırak bu uyanık demeçleri,çok bilir açıklamaları.Her basın toplantın tırıvırı,baygınlık eder adeta..Hızlı ama karmaşık cümleler,kelimeler,çok bilirim açıklamaları ama hiç bir sorunu açıklayamama,çaresiz olduğun halde hala inat..Topu taşıyamıyorsun,şut çekemiyorsun,pas yapamıyorsun..Bilgilisin belki ama sen büyük takımsın ..Kimle oynuyorsun ki?"Hem 5-6 oyuncusunu getirmemiş bir takım,düşme potasın da,evimiz de oynuyoruz,baskılı oynamız gerekti,ama sonuç alamadık,pas yapamadık vırt zırt dersin..Yahu pasları benmi edecem sahada?Senin en iyi pas yapan,oyuna yön veren oyuncunu yine inatla yanında tutar çekirdek ettirirsin. "bu oyunun yok defansı var,yok kanadı var,bilmem nesi var"eee??Karabük ligin sonuncusu ve sen savunmadan bahsedersin yuh derim Çıkacaksın evinde büyük takımsan hemde lig sonuncusu bu rakip..Kardeşim çökeceksinnnnn nefes alamayacak,topu taca atamayacak,yerde yatamayacak,zamana çalamayacak :kahretsin: :kahretsin: Nasıl bir psikolojin var anlamadık gitti.İpi yine boynuna doladın ama Valbuena aldı seni ipten..İmalı lafların bitsin artık,bu adama muhtaçsın..Yok etmeye çalışma hiç.ilk yarıdaki halin le iyi takım bi yakalar seni hallaç pamuğu gibi atar,o zaman Valbuena da kurtaramaz seni..Valbuena nın hareketi"ben varım ve burdayım"idi onu sordular onda da "çok sevindim,zaten onun için var,ofansif yönde faydalı oldu,bu iş için burada istihdam ediyoruz,zaten bugüne kadar kazanan bir takım vardı,ara parçalarından bir tanesi,futbol tek taraflı bir oyun değil,Valbuena bize doğru geldikçe,takıma doğru geldikçe ,gelebilecek birisi yapısal olarak bunda problem yok,bizimde ona doğru gitmemizde kolay olacak ve bu hareketlere de gerek kalmayacak"e hani sevinmiştin hareketine içine oturmuş ki biton laf soktun işin içine ...
    Ne diyor hocamız "bu takımlar arasından özellikle kendi kurduğu organizasyonu,ısrarla,inatla,sabırla yapan takımlar veya takım öne çıkacak gibi gözüküyor"he
    Hepsi var sende maşallah..Sadece sende İnat var bolca,kurgu sıfır,organizasyon sıfır..Feneriyim ama gerçekler var oraya oturup pof pof sallamayla olmaz,bu sallama demeçlerin için sadece ve sadece Tudor'a dua et Galatasarayı kör topal etti de sen gün yüzü gördün..Yoksa bu takımın ne önüne ne arkasına yetemezdin.Galatasaray 1001 puana ulaşacaktı,diğer takımlar ve hocaları seninle beraber nirvanaya :deli:
    Dalına basan ve doğru sorulan ama yanlış yaptığı ima edilen bir şey sorulduğun da "ben genel olarak tekrar söylüyorum,futbolu yorumlayanlarla farklı düşünüyorum,bizim yorumladığımız futbol yorumculardan başka yerdeyiz(he oda doğru da nerdesin ?bi bilsek ve bilsen)basmakalıp düşünceler zora sokuyor beni Topal la Souza oynar yanyana neden olmasın?" :roketatar: olmuyor işte Topal'lın sınırları belli her ne kadar iyi niyetli de olsa olmuyor kardeşim adamdan farklı bir şey yapmaya çalışma."karabük takımı bize alan bırakmadı,ritmimiz düşüktü,topun dolaşımı düşüktü,esas başka nedenler vardı oyunda,başka nedenlerden dolayı topun akışında,ceza sahasına sokma da,oyuncuların oraya varmasın da başka nedenler vardı"oy oy oy..Yav neler diyorsun neler,yarım aklım var acayip bi durumlara ittin beni de..Allah var mesleğin yanlış eğer bi politikaya atılsan seçmen konuşmalarınla bayılır ve "aman Allah aşkına verelim şuna oyuda sussun herhalde iyi bişey der"derdi..Get be ..
    Terim marşıyla sanırım Tudor gitti..Haftaya bakış hoş olacak belli olmayan hoca ,takımda bir keşmekeş bakalım neler olacak.Demiştik burada lige Tudor ile başlanmayacaktı die..Sakalımız yok diye bizi dinlemezler..Erken seçim,hoca yok tam bir bela ettiler durduk yerde kendilerine.Terim için engeller var ama er yada geç boş ise bu takıma gelecek ,gelir dedik ve çyle olacak..Amaaaaaaa,Terim bu yaşa basmaz üle..Dedik ya kadro süper Cimbom da ama yedek kulübesi destek vermez kadroya diye..12-13 oyuncusu var takım bundan ibaret gerisi yok,Terim de Hesap eder mutlaka kadro nasıl?şansım nasıl?Transfer olurmu?para varmı? diye bakar sağa sola.Beşiktaş at başı etmiş dörtnala gelir Fener ite kaka buraya gelmiş,Başakşehir de bir disiplin senelerden beri eh bunları hesap eder öyle gelir..
    Beşiktaş taş gibi oynamaya başşladı ve epey yol aldılar artık maçta seçmiyorlar bu iyi onlar için ama yolaları hala dikenli lastik arada patlar ve takılırlar bu kesin..
    En çok yine Fenerden etmişiz yazıyı uzunda olmuş :D Abiler herkes kendi takımını yazı etsin bana ne :rolleyes: Yazın buraya şuraya tartışalım..Tartışalım ama kafa göz etmeden aman hah :thumbup:

• Resmi Gönderi

@Randomize1 abim gel hele ,madem kar videoları seyretmeyi seversin..Az bakalım şu videoya

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Resmi Gönderi

of ya çok güzel ne zaman yağcak buraya

@Randomize1 üle vallah bi çuval pamuk alcem kocaeline gelcem depene dökcem hah :thumbsup:
    Yahu az sabır be abim..
    Haydi bakalım az beyin jimnastiği et..Az sonra siteye en üste gerçek kahramanlar gerçek öyküler konusunu atacağım..
    Madem eski karlar dersin..Hem benim çocukluğumun kar maceralarına gözat hemde yaz bakalım abim "en iyi en güzel kar ne zaman yağdı?" aklında kalanları yazıver..Bizde okuyalım derim..Hem senin anılarını okuruz hemde sinan abin güncelleme edene kadar oyalanırız he..Beklerim yaz mutlaka :cool:

• en iyisi geçen seneki kardı ekkstrem soğuk bide yılbaşındda yağmişti ben sabaha kadar dişar daydım çok güzeldiya offffffffff :(:(:(:(:(:(:(;(;(;(;(;(?(?(?(?(?(;(;(;(:(:(:(:(

• Resmi Gönderi

en iyisi geçen seneki kardı ekkstrem soğuk bide yılbaşındda yağmişti ben sabaha kadar dişar daydım çok güzeldiya offffffffff :(:(:(:(:(:(:(;(;(;(;(;(?(?(?(?(?(;(;(;(:(:(:(:(

Çok uzun etmişsin ,oku oku bitmedi vallah ^^^^ Sağol yinede ,aklında geçen senenin kar yağışı kalmış demek ki..Eh bu sene inşaallah geçen seneden fena kar eder de bir dahakine onu edersin mesajlarında :alkis: :alkis:

• Resmi Gönderi

keşke gelmeseydi...hayırlısı olsun ne diyelim inşallah yanılırım........

Lig daha da renklenecek bu kesin adı var Terim işte..Ama artık tüm takımlar gelirlerini yükseltti ve iyi işler ederler,dişsiz bi ben kaldım hepsi dişli takmların 1-2 kulüp hariç :))
    Galatasarayın sadece kulübesi desteksiz,kadrosu iyi,Terim tokatlaya tokatlaya oynatır..Zaten çıkın oynayın dense bile oynar bu kadro..Lazım değildi Terim bu takıma ama yönetim yerlerini sağlama almak adına bu yolu seçtiler..Ligte lezzet olur ama Terim'in egosu ne eder,ne zaman eder belli olmaz..Şapkayı alır çeker de gider her zaman böyle etti..

• Resmi Gönderi

Dün oynanan maçta
    Antalyaspor 3 Alanyaspor 1
    Bugün
    Bursaspor 1 Gençlerbirliği 1
    Sivasspor 2 Beşiktaş 1
    Konyaspor Fenerbahçe maçı saat 19.30 da başlayacak