- Resmi Gönderi
Galatasaray 2 Antalyaspor 0
Gol dakika 14, 20 Gomis
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGalatasaray 2 Antalyaspor 0
Gol dakika 14, 20 Gomis
GOL dakika 38 Feghouli
Galatasaray 3 Antalyaspor 0
Muhammed Salah..
İngilizlerin Müslüman olmasını bu adam başaracak gibi.Şarkısı koro halinde söyleniyor tribünler de.
"Mo Salah la la la la.Senin için yeterince iyiyse,benim için de iyi.Bir kaç gol daha atarsa,bende Müslüman olacağım.Bir Cami'de oturacağım,olmak istediğim yer orası"derler..
Bir sezon da,36 maçta Liverpol'a 30 gol kazandırdı.
UEFA Avrupa ligi maç özetlerine de arada bakıyorum. Bunlar insan değil,oynadıkları da futbol değil. Bizim ligle alakaları yok. Çok gollü, çok zevkli, full seyircili, fazla çoşkulu, çok renkli. Ne gerek var bu kadar şatafata. İşin şakası bir yana gerçekten sabah, öğle, yemeklerden sonra, önce bakılası top oynar adamlar. Velhasıl 10 numara futbol oynanıyor
Konyaspor 1 Beşiktaş 1
Gol dakika 27 Atiba,
Dakika 60 jahoviç maç devam ediyor. Dakika 75
Konyaspor 1 Beşiktaş 1
Maç bitti
Whisper bende dün akşam uefa ligi maçlarına baktım dayım kendimizden utandım.neden mi ismini cismini daha yeni yeni duydugumuz takımlar 16 turda oynuyor. Ve ülkemizde 3 büyüklere şampiyonlar ligi edası ile oynayan bir kaç ünlü takımımızın olmaması utanç verici yazıklar olsun diyorum.
Haftaya fener maçı var diye önemli futbolcularına yer vermeyen kulüpler utansın ne diyelim
Bugün oynanan maçlar Antalyaspor 2 Kayserispor 1
Sivasspor 3 Osmanlıspor 2
Fenerbahçe 3 Alanyaspor 0
Oynanan maçlar
Karabükspor 0 Akhisar Belediye 3
Trabzonspor 0 Başakşehir 1
Kasımpaşa 1 Galatasaray 1
Maç devam ediyor
Kasımpaşa 2 Galatasaray 1
Maç devam ediyor
Kasımpaşa 2 Galatasaray 1
Maç sona erdi
Helal olsun kasımpaşaya
Bizde işallah kasım paşanın galatasarayı yendiği gibi bı kışı da yeneriz.
Her ne kadar çok zor, hatta mucize gibi gözükse de, Beşiktaş'tan bomba bekliyoruz.
Avrupa kupalarında 203. kez mücadele edecek. Beşiktaş, Avrupa'da yaptığı 202 müsabakada, 77 galibiyet, 44 beraberlik ve 81 mağlubiyet aldı. Avrupa kupalarında rakip fileleri 264 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde 286 gol gördü.
Bu akşam 22.45 ten itibaren, TRT1 den naklen yayınlanacak.
Bol şanslar Beşiktaş'a
4-0 ne ya
5 oldu maalaesf