Rezil olduk.:korkmuş:
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Boşuna yazmıyoruz spor konusuna :rahat:
Birazda ahkam keselim Cengiz Ünder için iyi şeyler yazmıştım ve iyi bir genç futbolcuyu kaçırdık demiştim..
Roma'da Avrupa'nın dikkatini çeken Cengiz Ünder,son 17 günde adeta bambaşka bir hikaye yazıyor..Yıldız oyuncu son 4 maçta 5 gol ve 1 asistle 6 gole direk etki etti.
4 Şubat'ta Verona maçında,11 Şubat'ta Benevento maçında,17 Şubat'ta Üdinese maçında 21 Şubat'ta da Şampiyonlar liginde gol atan oyuncumuz genç yaşına rağmen tüm Avrupa da tanınan bir isim oldu..
Önü açık ve bu seviye de kalmayacak..Gün geçtikçe daha da ünlenecek bence..
Çay eden yokmu?
31 Temmuz 2017
Roma Juventus maçını es geçtik..Geç açtım ama sanki vaktini denk etmişim gibi oldu..2.yarnın başların da açıp birde ettim,döndüm tv başına ve Cengiz girdi oyuna..Bu çocuğu kaçırdılar bizden vallah..Jilet gibi keskin,pamuk gibi yumuşak bir oyuncu :alkis: Roma golü ve penaltıları gördüm.Cengiz penaltıyı da iyi attı..1-1 sonunda maçın sonucu Juventus Romayı 5-4 mağlup etti..Böyle devam ederse Cengiz el yakacak ..26 Temmuz 2017
Cengiz Roma da ilk golünü attı ve Roma kazandı.. Roma Tottenham'ı 3-2 mağlup etti..
30 Temmuz 2017
Roma -Juventus Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın 3. haftasında karşılaşıyor.
30 Temmuz Pazar günü saat 23.05'te oynanacak Roma-Juventus maçı Kanal D'den canlı izlenebilecek.
Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, ne kadar süre alır bakalım..Salih gibi olmaz diyorum Cengiz'in durumu -
- Resmi Gönderi
Galatasaray 3 Bursaspor 0
-
- Resmi Gönderi
Galatasaray 4 Bursaspor 0
-
- Resmi Gönderi
Galatasaray 5 Bursaspor 0
Maç sona erdi.
-
- Resmi Gönderi
Dün oynanan maçlar
Galatasaray 5 Bursaspor 0
Akhisar Belediye 3 Konyaspor 0
Bugün sonuçlanan maçlar
Kayserispor 3 Kasımpaşa 2
Alanyaspor 1 Trabzonspor 2
-
- Resmi Gönderi
Bugün oynanan maçlar
Osmanlıspor 0 Antalyaspor 0
Yeni Malatya 3 Karabükspor 1
Göztepe 1 Sivasspor 0
Beklenen derbi de ise
Beşiktaş 1 Fenerbahçe 1
goller dakika 8.Fernandao
dakika 49 Vida maç devam ediyor dakika 51
-
Beşiktaş beraberli yakalamış.
-
- Resmi Gönderi
Maç sonu
Beşiktaş 3 Fenerbahçe 1
Dakika 77 ve 90+4 Qurasma
-
Beşiktaş coşturmuş :D
-
olamaz yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
- Resmi Gönderi
olamaz yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oldu da bitti maşallah.
-
Bende beşiktaşlıyım ama sadece tutuyom yoksa maçla hiç bir alakam yok futbboluda burdan bu konudan takip edeyom. :D
-
Lig maçlarında kendi evinde 38 maçtır yenilmeyen Beşiktaş kulübünü bir Beşiktaşlı olarak cani gönülden tebrik ederim.
-
- Resmi Gönderi
Ziraat Türkiye Kupası
Akhisar 1 Galatasaray 2
-