- Resmi Gönderi
Galatasaray 0 Konyaspor 1
13. Oynanıyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGalatasaray 0 Konyaspor 1
13. Oynanıyor.
Galatasaray 2 Konyaspor 1 maç sonucu
Akhisar Belediye 0 Trabzonspor 3
Bir Galatasaray,Fenerbahçe anketi koysak mı? Kim kazanır? diye
Bir Galatasaray,Fenerbahçe anketi koysak mı? Kim kazanır? diye
Gülmeyelim bir anket edek şuraya kaptan Sinan :rahat:
Alex Galatasaray ve CSKA maçı için Türkiye'ye geliyor.Ortalık karışıyor gibi.Koç ben çağırmadım diyor ve doğrudur.Başkan yolladık adamı niye geliyor?bizim seçim çalışmalarımızı baltalıyorlar der..Alex'i ben çağırmadığıma göre:rahat:
Galatasaray maçı güzel olacak yine.Belki kısır,sıkıcı,kavgalı da olabilir ama kadıköy maçlarından Galatasarayın galibiyetle dönemediği gerçeği de var.Değişir mi?değişir,neden?Aykut top yapan,topla iyi oynayan Valbuena Mehmet ekici hala yedek kulübesin de oturtursa sonuç seneler sonra hüsran olabilir.Önce savunma diye diye top oynamayı unutan bir takım var Aykut sayesin de .Daha önce Fenerbahçe'yi çalıştırdı gördük ve yine görüyoruz.Terim'de ,Aykut'ta,Güneş'te , işler sarpa sarınca, sözde plan,taktik değiştiriyorlar.Hayır sadece doğru yolu buluyor o doğru yola dönüyorlar.Sonuç ise "hoca maçı kopardı" oluyor,yanlış "hoca doğruyu buldu"olmalı ..
7 yıldır yenemediği Fenerbahçe'yi Galatasaray 99 senesin de yeniyor..Şimdi de o tarihten bu tarafa galibiyeti yok.Alınan galibiyette her iki takım da kimler var kimler..
Emre ,Okan,Hakan,Hasan,Marcio,Fatih,Popescu,Alpay,Rüştü,Kemalettin,Moscheu,Moldovan,Tayfun falan filan..Adamlar dede oldu belki de
O galibiyetten sonra askere gidenler oldu maşallah..
İşn şakası bir yana uzun zaman ama futbolda her şey var ve sonu belli değil..İyi maç olsun yeter kim kazanırsa kazansın
Basketbolu da ekleyelim şuraya..
Cuma günü de CSKA maçı var.Unutmayalım geçen sezonun şampiyonu ve bir önceki sezonun da finalisti Fenerbahçe
Derbi haftasını boş geçmeyelim
Berabere biter diye düşünüyorum. Skor 2-2
Mancester ve Sevilla maçı gayet güzel ve çekişmeli geçiyor TRT1 de maç.
Fenerbahçe Galatasaray anketine katılalım abiler
Whisper hocam ankete nerden katilcaz ?
Bence galata herturlu alir :düşünen:
bu gun mu 3-1 malum etti ?
bu gun mu 3-1 malum etti ?
Evet abim, bu akşam ki maç sonucu böyle velhasıl
5-0 dan dağa iyi hiç olmazsa 1 gol atmışız
5-0 dan dağa iyi hiç olmazsa 1 gol atmışız
Bu yaşa geldim hala aynı nakarat devam ediyor byCOLDDD.
Uçuyoruz, uçuruyorlar ama konmaya gelince hep tepetaklak oluyoruz. Sonra ise, çok çalışmalıyız, çok fark var, elimizden geleni yaptık, rakip güçlü, kaliteli, halkımızdan, taraftarımızdan özür diliyoruz. İki senenin şampiyonu ve şuanda da ligin en iyi top oynayan takımı Beşiktaş. Bu iyi dediğimiz takım iki maç sonunda 8 gol yemiş ve elenmişse düşünmek gerek. Ne zamana kadar? İlk lig maçında pohpoh eden medya, küfür eden seyirci, ortalığı ayağa kaldıran yönetici devreye girene kadar.
Bu işe el atalım derler öyle kalır gider.
Alman ligini kimse önemsememeye başlayınca ve efsane Almanya milli takımı ve kulupleri sıradan olmaya yaklaşınca adamlar 10 sene hedef koyarak adeta çag atladılar.
Alman futbolunu yönetenler tekrar güzel günler göreceğiz, görmeliyiz diye futbol kulupleri için altyapı okulları zorunluluğu getirdiler, 10 yıllık emekleri ve ciddiyetleri onlara pek çok yıldız oyuncu kazandırdı. Birinci ikinci ligin 40 a yakın kulübüne getirilen okul zorunluluğu Almanların dünya futbol gündemine oturmalarını tekrar sağladı, maçlarını seyretmek için dünya ülkelerini sıraya girdiler. Canlı yayınlar ve makina gibi takımları İspanya, İngiltere, İtalyayı yanlız değilsiniz diye tepeledi.Hala devam ediyorlar aynı ciddiyetle. Darısı başımıza diyelim