Grubun son maçında İsveç e 1-0 yenilen Milliler C ligine düştü
Zaten angarya maçlar. Şimdi daha da yük oldu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGrubun son maçında İsveç e 1-0 yenilen Milliler C ligine düştü
Zaten angarya maçlar. Şimdi daha da yük oldu
Türkiye Ukrayna milli maçı saat 20.30 da TRT1de
Türkiye Ukrayna maçı 0-0 sona erdi
Brezilya'nın Kamerun ile oynadığı hazırlık maçının 8. dakikasında yıldız oyuncu Neymar sakatlandı
Brezilya'nın Kamerun ile oynadığı hazırlık maçının 8. dakikasında yıldız oyuncu Neymar sakatlandı
Neden sakatlandı acaba ben bu aralar çok şeylerden geri kaldım
Neden sakatlandı acaba ben bu aralar çok şeylerden geri kaldım
Sert bir müdahale sonrası yerden kalkamamış sanırım
Buraya haklı olarak hep yazdık.
Terim ve Kocaman için eleştiriler paylaştık.
Lucescu yu da atlamamak gerek.
Her ne kadar haklı sebeplerim var dese de yeterli bir savunma değil.
Dün,görevi bırakma ihtimaliniz var mı?" şeklindeki bir soruya ise şöyle yanıt verdi: "Böyle bir açıklamam yok. Yalan bir haber. Geleceğime ben karar veririm. Yararlı olamayacağımı görsem, inanmasam zaten devam etmem. Bu işin iyiye gideceğine inanıyorum."
Vayyyyy geleceğime ben karar veririm dersin.. Demekki nasıl bir kalın sözleşme imza etmişsin ki bu kadar kesin ve güven dolu açıklama edersin.
Türk hocaların paraları tırla taşınır. Senin de aldığın sanki bi tık büyük çok tekerlekli tırla gider sanırım.
Sistem laçka bizde tek mesele o
Benim için futbol bitmiştir Ankaragücü-Beşiktaş maçı biletler 1 tl idi biletleri aldık federasyon maçı kayseriye almış böyle olmazya bu yıldırım demirören açilen istifa etmelidir.
Benim için futbol bitmiştir Ankaragücü-Beşiktaş maçı biletler 1 tl idi biletleri aldık federasyon maçı kayseriye almış böyle olmazya bu yıldırım demirören açilen istifa etmelidir.
Seni tebrik ederim bende daha önce dedim bu yönetim varken bende de bitmiştir
Aynen yıllardır bu maçı bekledik ama cevre iller dururken sen maçı kayseri de oynat bundan sonra acımak yok beşiktaş külübüne ve federasyona bunlar hep planlı iş.
Yarın yapacak bişey yok arabalar hazır kayserideyiz. :D
Galayasaray 1 Konyaspor 1
Maç sonucu
futbol izlemeyin boyle penaltimi olur.
futbol izlemeyin boyle penaltimi olur.
Niye
Adam vara bile gitmiyo buna penalti diyen futbol bilmiyodur yada galatasaray düşmanıdır.