- Resmi Gönderi
Süper lig
Akhisar beld 0 Konyaspor 0
Antalyaspor 0 Fenerbahçe 0
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSüper lig
Akhisar beld 0 Konyaspor 0
Antalyaspor 0 Fenerbahçe 0
Ümraniyespor 1-0 Fenerbahce gerçekten diyecek söz bulamıyorum ne hallere düştük
Ümraniyespor 1-0 Fenerbahce gerçekten diyecek söz bulamıyorum ne hallere düştük
Pek kupa maçlarını hesaba katmam şahsen.
Ligi ilk beşte bitirsinler yeter
Süper lig başladı
Akhisar belediye 1 Beşiktaş 3
Ekleyelim
Akhisarspor, 21 kişilik maç kadrosunda kurallara aykırı olarak 13 yabancı futbolcu bulundurduğu için futbol müsabaka talimatnamesinin 22. maddesine göre 3-0 hükmen mağlup sayılacak.
Türkiye Futbol Federasyonu, 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmayı 3-0 olarak tescil edecek.
Süper lig te bugün
Erzurumspor 1 Konyaspor 2
Malatyaspor 3 Göztepe 2
Antalyaspor 0 Kayserispor 0
Galatasaray 6 Ankaragücü 0
Alanyasporlu Efecan Karaca: "Sergen hoca koşu mesafelerine çok önem veriyor. Biz de bazen ona 'Hocam futbolcuyken sen de koşmuyordun' diyoruz. O da, 'Benim kadar yetenekliyseniz koşmayın, hatta idmana da çıkmayın' diyor."
Karaçayspor’da forma giyen 70 yaşındaki Şerif Kunt, Kızıltepe Gençlerbirliğispor’a transfer oldu.
Süper lig te bugün
Alanyaspor 2 Sivasspor 0
Trabzonspor 2 Başakşehir 4
Başakşehir bu işi bırakmam der.
İyi yönetiliyor ve kaç senedir lige önem verdiğini gösteriyor.
Avrupa yi hep ikinci planda bıraktılar.Simdi yaptıkları transfer ve hazırlıklarıyla bu sene Avrupa maçlarına da önem vereceklerdir sanırım..
Süper lig
Sadece adı süper,bu gidiş Bulgar ligine doğru..
Bursaspor 1 Fenerbahce 1
Kasımpaşa 0 Rizespor 1
Başakşehir hücum hattı ?
?? Robinho
?? Demba Ba
?? Arda Turan
?? Kerim Frei
?? Riad Bajic
?? Edin Visca
?? Eljero Elia
?? Stefano Napoleoni
?? Emmanuel Adebayor
Hatayspor, 1-0 kaybettiği maçın rövanşında sahasında Medipol Başakşehir'i 4-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.
Süper lig
Cuma
Beşiktaş 1 Erzurumspor 1
Bugün
Kayserispor 1 Bursaspor 1
Şuan oynanmakta olan maçta
Göztepe 0 Galatasaray 0
dakika 48
Göztepe 0 Galatasaray 1
Maç sonucu
Süper lig
Rizespor 3 Akhisar 1
Konyaspor 2 Antalyaspor 0
Sivasspor 1 Trabzonspor 1
Bu sabah serpme kahvaltı yapalım bölüm 1
Serpme kahvaltı da ne? ben bilmem,anlamam.Serpme anlam olarak bir eylem yani sallamak,savurmak,atmak gibi.
Kahvaltı için de şöyle oluyor sanırım.Garson uzaktan atıyor,sallıyor,serpiyor sizde ne yakaladınız onu yiyorsunuz gibi mi?
Biz de sabah sabah şuraya serpelim okuyan olur belki.
Ben olaylara kısa bakmam,bana ters gelen olayları da alır yerler de sürürüm..Elden ne gelirse o,yani anlatmak,yazmak,birilerine bilgi vermek,paylaşmak gibi..
Devamlı para konusun da isyan eden kulüplerimiz sanki paraları biz yedik gibi veryansın ederler..
Kardeşim sen bize sormazsın,bizi kaale almazsın,benden para kazanırsın,beni düşünmez kaz gibi yolarsın ve sonra da büyük......taraftarı vefakardır,bulunmaz diye ara gazıyla da yine ek angaryalar ile bizleri keriz gibi görerek yolmaya devam edersiniz.
Çuvalla para kazanıp kepçeyle para saçarsınız kiiii
"herkes hakettiğini yaşar" derler.Ama bu yaşamanız gereken sıkıntı,buhran maalesef devlet desteğiyle bertaraf edilecek gibi..
BU BORÇLARLA BENDE YETKİ OLSA LİGTEN DÜŞÜRÜRÜM BORÇLU BÜYÜK VEYA KÜÇÜK KULÜPLERİ
NASIL DESTEK OLUNACAK PEKİ?
YAPILANDIRMA İLE..
Yapılandır ama milyar milyar dolar borçlu kulüpleri nasıl borçtan kurtaracağız? Düşük faiz mi?uzun vade mi?
Zaten borçları uzun vade bankalara ama ödeyemiyorlar adamlar,peki nasıl olacak? Düşük faiz tek çare ve borçları devlet bankaları üzerinden tekrar yapılandırma yolu ile sanırım..Yapılandır ve vadeleri uzat kulüplere de "bize borçlusunuz haydi yırttınız,bakın sizi kurtardık"de gitsın..
PEKİ ÖYLE Mİ? değil değil..Bu borçlar devlete,devlet bankalarına yük ve bu nasıl dönecek?
Bizlerin sırtına bir fazladan yük veya kambur olacak..Millet ödeyecek bu bankaların açıklarını.Ama vergi ama zam ama kenküm katkısı adı altın da.
Devlet bankaları bu yapılandırma işinde sene sonun da ne diyecek?
Aynen şunu diyecek "GÖREV ZARARI" bana talimat verildi ben bunu yaptım ve vs vb dolayı zarardayım.Öde bakalım Ahmet,Mehmet,Şevket
Epey zaman oldu bu devlet teklifi kulüplere yapılalı ve halktan tepki gelince arkasına hemen vatandaşın kredi kartı ve kredileri için yapılandırma ve destek işini piyasaya sürdüler.Yani biz her zorda kalanın yanındayız denmek isteniyor.
Juventus ligten düşürüldü basit örnek ve Dünya kulübü..Ne oldu peki? Hiç adamlar geri döndüler ve 5-6 sezondur bileğini büken yok sanırım .
Düşür bunları da görsünler çarçur etmek nasıl oluyor .
BELEŞE PARA KAZANALAR VAR devam ederiz çünkü mesajım fazla kelime içerdi sanırım