- Resmi Gönderi
Süper Lig başladı
İlk maçta iyi kadrosu olan Galatasaray mağlup
Denizlispor 2 Galatasaray 0
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSüper Lig başladı
Süper Lig başladı
Erken öten horozu keserler diye bilirim
Süper Lig
Gençlerbirliği 0 Rizespor 1
Kayserispor 0 Alanyaspor 1
Sivasspor 3 Beşiktaş 0
Süper Lig
Konyaspor 0 Ankaragücü 0
Malatyaspor 3 Başakşehir 0
Kasımpaşa 1 Trabzonspor 1
Göztepe 0 Antalyaspor 1
Süper Lig
Fenerbahçe 5 Gaziantep 0
seri enzonzi belhanda feguli babel falcao galatasaray kar topu oynayarak sampiyon olur bu yazımda burda kalsın.
seri enzonzi belhanda feguli babel falcao galatasaray kar topu oynayarak sampiyon olur bu yazımda burda kalsın.
Bir besiktaşlı olarak favorim bu sene Fenerbahçe bu burda kalsın.
Bir besiktaşlı olarak favorim bu sene Fenerbahçe bu burda kalsın.
Kalmasın sen 5.0 bitti diye böyle düşünüyorsun bugun antepin yerinde malatya olsaydi maç böylemi biterdi kardesim daha 33 hafta var vedat sakatlansa yedegi varmi vedatin söyle fenerin bugün 5 attığı takim bu sene küme düşer sen kendi takimina bile guvenmiyosun beşiktasa iddaa ediyorum besiktasin ön bölgesi fenerden saglam fener en baba 6 olur ne kadar yazsam boş kafa almaz senin
yaz dostum falcao en baba 30 golu var. 1
bilgi şart burda düşün fener 7 senedir kupanin k sini alamıyor daha alamayacakta türkiyede rekabet yok kardesim galatasaray fenerbahce arasinda rütbe farkını gectim kupa olarak 3 katladi galatasaray şuan lig bizim için vallaha önemli deil son hafta yine şampiyon oluruz bizim derdimiz fenerin 8 yıldır katilamadigi şampiyonlar liginde yari final final oynamak oynarmi bu kodroyla oynar galatasaray en kotu çeyrek final
ha bide ben haftaya feneri görürüm başaksehir maçında
selamlar beyler
hani kimse yok yaw nasıl site bu