Allah'ın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun Cumanız mübarek olsun
ISLAM-İMAN-İLMİHAL KONULARI
-
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Kendimi dertli hissettiğimde aklıma geldiği zaman bunu dinlerim 5 6 senede anca imana geliyorum Allahım affetsin günahlarımı bağışlasın
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bak yine gözlerim doldu kendimi derin çelişkiye soktum
-
Bak yine gözlerim doldu kendimi derin çelişkiye soktum
5 vakit namaz ve Kur'an Bütün dertlerin devasıdır.
Ben demiyorum Resulullah (s.a.v) diyor.
En hayırlı ilaç Kur'an'dır.
İmza: Muhammed Mustafa (s.a.v)
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Selamın Aleyküm Güzel Kardeşlerim, Güzel Abilerim. Geceniz Güzel Geçsin İnşAllah.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam EmreKaya
insaallah abim
-
Gecemiz Mübarek Olsun..
- Resmi Gönderi
Hayırlı cumalar
-
Allahin selamı rahmeti bereketi üzerinize olsun Cumanız mübarek olsun
-
- Resmi Gönderi
Allahin selamı rahmeti bereketi üzerinize olsun Cumanız mübarek olsun
Amin,Aleykümselam
-
"Allah geçmez kulundan,
öksüzünden,
dulundan....
Milyarlarda verseler vazgeçme HAK yolundan..
"BEREKETLI CUMALARINIZ OLSUN"..
-
Gecemiz Mübarek Olsun...