- Resmi Gönderi
Uzun vadede ortalama sifirda
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUzun vadede ortalama sifirda
ay sonuna hazirlik ilk soguma ayin 19unda sonrasida zaten 21 aralik kis gundonumu geliyor.iyiden iyiye kisa girdigimiz hissedecez artik.
19u ve 22 24 sistemi gfs oglen guncellemesinde dahada zayifladi.bu soguma silsilesi sayesinde sicakliklar 1er 2 ser azalma trendine giricek.ay sonu sisteminde ise hala belirsizlikler devam ediyor.
Hayırlısı olsun, geç de olsa gelecek inşallah takip ediyorum iğde ağaçları son yapraklarını döküyor bizim orda kar düşmesi yakındır
Hayırlısı olsun, geç de olsa gelecek inşallah takip ediyorum iğde ağaçları son yapraklarını döküyor bizim orda kar düşmesi yakındır
takibe devam abi.her sene irili ufakli sistemler aliyoruz ankara olarak.insallah bu senede aliriz diye dusunuyorum.
onumuzdeki 10 gun icinde yagis konusunda kurak sicaklikda ise ciliz soguk ataklar disinda herhangi bir umut verici goruntuler vermiyo modeller malesef.ay sonu sistemi bolgemiz ve ilimiz icin ayin 29unda start aliyo.bol yagisli bir sistem olarak on plana cikmakta.
ay sonu alacagimiz sistem.yagislar ic anadoluya ve ankaraya ayin 29unda giris yapiyor.not yagisin ilk start aldigi goruntuyu yukledim.
hemen arkasindan yilbasi sistemi olarak gozulen sogumayla beraber bir yagisli sistem daha daha giris yapiyor.soguma cokda istedigimiz gibi olmasada yagislar guzel gorunmekte.vade cok uzun hele bide sistemleri veren gfs olunca ben sahsen beklentimi hep dusuk tutmaktayim.aralik 20 ocak 10 arasi milli sistemlerimiz oldugu icin bu zaman araliklari her zaman bizim bolge icin ozellikle onemlidir.
Anatolia06 eline emeğine sağlık kardeşim
Anatolia06 eline emeğine sağlık kardeşim
rica ederim gardasim umutsuzluktan 200lu 300lu saatlere bakiyoz insallah vade yaklastikca lehimize doner.
rica ederim gardasim umutsuzluktan 200lu 300lu saatlere bakiyoz insallah vade yaklastikca lehimize doner.
Aslında biz acele ediyoruz yoksa Ankara Mart sonuna kadar kar alabilecek potansiyelde ocakda güzel bır sistem gelir her şeyi unutturur gel gör ki sabredemiyoruz işte
Eline emeğine sağlık
Doluluk Oranı21.75 %
Barajların Toplam Hacmi (m3): | 1.584.555.000 m3 | |
---|---|---|
Tarih: | 16.12.2019 | 16.12.2020 |
Barajlarımızdaki Su Miktarı | 346.902.000 m3 | 344.688 .000 m3 |
İvedik Su Arıtma Tesisinden Verilen Su Miktarı | 1.255.000 m3 | 1.126.000 m3 |
Pursaklar Su Arıtma Tesisinden Verilen Su Miktarı | 51.900 m3 | 40.220 m3 |
Çubuk Su Arıtma Tesisinden Verilen Su Miktarı | 20.000 m3 | 24.500 m3 |
Şehre Verilen Toplam Su Miktarı | 1.369.980 m3 | 1.223.290 m3 |
Barajlara Gelen Su Miktarı | 320.080 m3 | 469.590 m3 |
Yüzde | 21,89 % | 21,75 % |
gefs den ay sonuna bolgemiz ve ilimiz adina umut veren bir guncelleme geldi bu aksam.ecmwf de ise 19undaki romanya uzerinden ulkemize sarkan soguk damla biraz daha hafiflemis 22 24 sisteminde kuru soguk artirilmis gozukmekte.
Merhaba, Ankara için meteociel sitesinde yapılan diyagramlara ben de baktım ve bu şekildeydi. Kendi çapımda bir şeyler araştırıyorum ama emin değilim. Diyagramın sonucu sizce iyi mi kötü mü?
Merhaba, Ankara için meteociel sitesinde yapılan diyagramlara ben de baktım ve bu şekildeydi. Kendi çapımda bir şeyler araştırıyorum ama emin değilim. Diyagramın sonucu sizce iyi mi kötü mü?
Uzun vade için kısmen olumlu bir diyagram
Uzun vade için kısmen olumlu bir diyagram
Anladım, teşekkürler. Düzgün kar alırız inşallah Ankara için. Zira aylardır düzgün yağış alamıyoruz