- Resmi Gönderi
Gözünüz aydın olsun
Tüm yurtta yaşayacağız inşallah.Tam zamanı Allah bereketini eksik etmesin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGözünüz aydın olsun
Tüm yurtta yaşayacağız inşallah.Tam zamanı Allah bereketini eksik etmesin
guncel diyagram modellerin kafası karışık 23 sistemi ve ay sonu sistemleri için birde 19 sabah saatlerinde serpinti de olsa kar ihtimali var
Ankara, 2021'de kar alır en erken.
2021 pek bişe kalmadı zaten olsun biz sabırlı insanlarız ne gelirse Rabbimden ondan iyi bilecek yoktur
Bide verisiz tahmin yapmayalım bu iş zan ile olmaz
2021 pek bişe kalmadı zaten olsun biz sabırlı insanlarız ne gelirse Rabbimden ondan iyi bilecek yoktur
Suphesiz kardeşim, inanan insanlarız. Ben ongorumu ettim.
Bide verisiz tahmin yapmayalım bu iş zan ile olmaz
Diyagram yetmez mi kardeşim
Diyagram yetmez mi kardeşim
tahmin yayınlamak istiyorsanız üyelerin şahsi tahminler bloğu var ordan yayinlayabilirsiniz
verilere bakarak tahmin yazisinda bulundum ben her ne kadarda resim paylasmasamda bundan sonra paylasirim.burda daha cok yeniyim.havaya ilgim cok eskilere dayanir ama model bakma yorumlamayi yaklasik bir senedir yapmaya basladim.baktim konu biraz sessiz kalmis konu canlansin angaranin bebeleri olarak senlendirelim buralari istedim.
verilere bakarak tahmin yazisinda bulundum ben her ne kadarda resim paylasmasamda bundan sonra paylasirim.burda daha cok yeniyim.havaya ilgim cok eskilere dayanir ama model bakma yorumlamayi yaklasik bir senedir yapmaya basladim.baktim konu biraz sessiz kalmis konu canlansin angaranin bebeleri olarak senlendirelim buralari istedim.
iyi yapmışsın gardasim Kendi bolgemizle ilgili anlık durum veya modele göre yorum yapabilirsin ama tahmin yapmak istiyorsan üyelerin şahsi tahminler bloğu dan yapabilirsin burada olmandan memnunun bir iki haftadır tek takiliyodum bende birde Yerguney abi var zamanla kalabaliklasiriz inşallah burada
iyi yapmışsın gardasim Kendi bolgemizle ilgili anlık durum veya modele göre yorum yapabilirsin ama tahmin yapmak istiyorsan üyelerin şahsi tahminler bloğu dan yapabilirsin burada olmandan memnunun bir iki haftadır tek takiliyodum bende birde Yerguney abi var zamanla kalabaliklasiriz inşallah burada
estagfirullah kardesim sahsi tahmin yapabilecek kadar bilgiye sahip deilim kimseyi bir beklenti icine sokmak istemem.anlik radar takibi ve onumuzdeki bir haftalik tahminleri gun gun model guncellemelerini takip etmeyi seviyorum gozlemlerimi modellerle destekleyip paylasim yapmak isterim.
estagfirullah kardesim sahsi tahmin yapabilecek kadar bilgiye sahip deilim kimseyi bir beklenti icine sokmak istemem.anlik radar takibi ve onumuzdeki bir haftalik tahminleri gun gun model guncellemelerini takip etmeyi seviyorum gozlemlerimi modellerle destekleyip paylasim yapmak isterim.
Her zaman beklerim yorumlarını gardasim beraber güzel radarlar takip edeceğimiz günler yakındır
Her zaman beklerim yorumlarını gardasim beraber güzel radarlar takip edeceğimiz günler yakındır
The content cannot be displayed because it is no longer available.
hadi insallah gardasim.
bugun aksam saatlerindeki yagisi birakan kutleler alcak basincin hareket yonunu degistirmesi sebebiyle dogu ve kuzeydogudan giris yapti ayni yondede sehri terketti.simdi yine ayni sekilde kuzeydogudan kutle girisini bekleyecegiz.
Su radarda bide sıcaklık uygun olacaktı mis gibi olur du valla