- Resmi Gönderi
Dün biraz sulu kar yağdı ama tutacak kadar soğuk değildi hava
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDün biraz sulu kar yağdı ama tutacak kadar soğuk değildi hava
Dün biraz sulu kar yağdı ama tutacak kadar soğuk değildi hava
Oda ayrı bir şansızlık oluyor.Yagisi yakala soğuğu kaçır.
İkisi bir arada olacak ki bizleri sevindirsin
Angora üstad biz ne zaman bağıracağız gelooo diye
Herkes adına edelim
Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz abi önce yağmur alalım da zamanı gelince kâr da alırız inşallah
Diyagrama gel
Şimdi alakasız mı olur bilmiyorum ben dikkat ediyorum etrafta hala yaprağı tam dökülmemiş ağaçlar var doğa kar yağışına hazırlanmadı
Şimdi alakasız mı olur bilmiyorum ben dikkat ediyorum etrafta hala yaprağı tam dökülmemiş ağaçlar var doğa kar yağışına hazırlanmadı
Hazırlandılar burda bitti bile denilebilir
Lakin yeşile yakın ve her yer yaprakla doluyken bu 20 kasımda yağan kar ve soğuklar ağaçları uyardı ve onlarda yaprak dökmeye, sularını çekmeye başladılar
Õbür pazartesi salı yüzde 30.40 lik yağış oranları var. Bir haftalık yağışı kacirmazsak Ankara da Afyon'da kar alır yeterli soğuma ile .
Haydi bakalım soğuğu yağış anında el ense ederseniz var birşeyler
yağışlar geliyor inşallah
kısa vadede 8 indeki yağışları azaltsada orta vadede yağışlar güzel uzun vadede yine bizi hayal dünyasına soktu diyebilirim
kısa vadede 8 indeki yağışları azaltsada orta vadede yağışlar güzel uzun vadede yine bizi hayal dünyasına soktu diyebilirim
GFS'nin yeni taktiği farkettirmeden yağışı azaltmak zaten
GFS'nin yeni taktiği farkettirmeden yağışı azaltmak zaten
Evet son zamanlarda öyle oluyor en son ne zaman Ankara olarak şöyle iyi bir yağış aldık hatırlamıyorum
İcon 12 Z yagislar biraz güneyde kaldı bakalım son saatte kadar değişir inşallah istediğimiz yağışlara kavuşuruz