- Resmi Gönderi
Günaydın arkadaşlar kapalı gri Ankara'ya yakışır bir hava var şuan ara ara yağmur geçişleri oluyor lodosdan havalar serin gidiyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünaydın arkadaşlar kapalı gri Ankara'ya yakışır bir hava var şuan ara ara yağmur geçişleri oluyor lodosdan havalar serin gidiyor
Umut fakirin ekmeği ?
Merkeze güzel bir kütle yaklaşıyor
İşaretler artıyor
Bu sefer gol Ankara ya kar gelir mi sorumlum?
Bu sefer gol Ankara ya kar gelir mi sorumlum?
Takip ediyoruz abi bu günlerde gözükmüyor ama 20 sonrası sinyaller iyi yönde hep beraber takip ediyoruz
Not kar geliyor demeyi dört gözle bekliyorum
Bugün Ankara olarak güzel yağışlar aldık bu gece ve yarında aralıklı yağışlar alacağız yağışların kuzey ve batı da ağırlıklı olması güzel oldu barajlar için çiftçilerimize bı nefes oldular
Sevindim adına Angarali ustad
Sevindim adına Angarali ustad
Ulkemizin her karışina düşen yağıştan mutlu oluyoruz kardeşim inşallah tez zamanda beyaz mutlukuga kavuşuruz @Necmettin
gelen yagislarin ozellikle kuzeydeki ilcelerde daha fazla olmasi bizim icin cok onemli.sebebi malumunuz ankaranin can damari camlidere barajinin kuzeyde yer almasi ve cok buyuk bir havzaya yayilmasi.aski verilerine gore baraj havzasinin toplam kapasitesi yaklasik 1220000 m3 su toplayabilmekte.
Baraja yağsın varsın mamaka yagmasin
bugun bolgemizin guneyi toroslari asip kopup gelen yuklu kutlelerle muazzam yagislar aldi.konya karaman aksaray bu sistemin kaymagini akdenizden sonra bolgeye yakin olmasi avantajiyla yediler.euro4 disinda cokda ongorulmeyen bu yagislar cokda sık olmayan bir sekilde kutlelerin kuzeye hareketiyle bize kadar geldi ne kadarda zayiflasada fena olmayan yagislar aldik cok sukur.
Anatolia, bereket mahsule da yarar.
bugun bolgemizin guneyi toroslari asip kopup gelen yuklu kutlelerle muazzam yagislar aldi.konya karaman aksaray bu sistemin kaymagini akdenizden sonra bolgeye yakin olmasi avantajiyla yediler.euro4 disinda cokda ongorulmeyen bu yagislar cokda sık olmayan bir sekilde kutlelerin kuzeye hareketiyle bize kadar geldi ne kadarda zayiflasada fena olmayan yagislar aldik cok sukur.
Ankaranin tipik özelliği hiç bir model kolay kolay cozemiyor o yüzden ben hep radar takibi yaparım
Anatolia, bereket mahsule da yarar.
kardesim suan o kadar ihtiyaci varki ekili arazilerin 2 ay oldu ekinler ekileli daha yeserme yoktu.insallah simdi biraz yesersin ustunude kar kapatsin tadindan yenmez.hep istenen budur.ama malesef bu durum yillardir olmuyor.