Ogle guncellemesine baktın mı hocam kardan kafanı kalfiramazsin demiş
harbiden görmemişim 20 cm kar vermiş iyi iyi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOgle guncellemesine baktın mı hocam kardan kafanı kalfiramazsin demiş
harbiden görmemişim 20 cm kar vermiş iyi iyi
Her güncelleme sonrası snow dept haritasına nereden ulaşabilirim. Bir de güncellemeleri hangi siteden anlık olarak takip ediyorsunuz? Sevgiler
10 günlük toplam kar (GFS)
Her güncelleme sonrası snow dept haritasına nereden ulaşabilirim. Bir de güncellemeleri hangi siteden anlık olarak takip ediyorsunuz? Sevgiler
https://wxcharts.com/?panel=default…849&skewtstep=0
Deneyimim yok ama burada kar kalınlıkları gözüküyor
10 günlük toplam kar (GFS)
Windyde bi yere tıklıyorum haritayı yaklaştırdıkça o işaretli yerin kar kalınlığı artıyor neden öyle ki
Windyde bi yere tıklıyorum haritayı yaklaştırdıkça o işaretli yerin kar kalınlığı artıyor neden öyle ki
Tam anlamadım ama
Bakalım yardımcı olabilirsek
Biraz daha ayrıntılı yazarsan
Tam anlamadım ama
Bakalım yardımcı olabilirsek
Biraz daha ayrıntılı yazarsan
Çözünürlükten dolayı
Yani?
Yaklaştıkça daha doğru bilgi mı alıyoruz Izlanda ?
Yakınlaştırarak bakmak daha iyi
Şu gibi hocam
Ecmwf de sadece 14 gece ve 15 i öğlene kadar verdi karı. Döner mi buradan üstadlar?
Ecmwf de sadece 14 gece ve 15 i öğlene kadar verdi karı. Döner mi buradan üstadlar?
Ecmvf moralimi bozmadı değil yarın da değişmezse elimizde sadace 15 i kalıyor ne yazkki takibe devam edicez
Arkadaş yazdı
Yaklaştırarak bakmak daha iyi der.okumussundur ama.Demekki öyle bakacağız bizde .Ben bakmam ama çok kullanan var windy i
Ecmvf moralimi bozmadı değil yarın da değişmezse elimizde sadace 15 i kalıyor ne yazkki takibe devam edicez
neredeyse 1 hafta hava 0 ın altında ama 0 yağış şaka gibi.
neredeyse 1 hafta hava 0 ın altında ama 0 yağış şaka gibi.
Yagis çok değişken hocam illa yağış yakalarız gelen yagista 1mm gelse bile örtü yapar sıcaklık çok düşük olacak