- Resmi Gönderi
evet hocam, yeni bir kütle gözükmüyor sanıyorum? katılır mısınız?
Evet son kütle bitiyor hava açacak buzlanma oluşacak bu gece yarın geceye bakalım ne olacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturevet hocam, yeni bir kütle gözükmüyor sanıyorum? katılır mısınız?
Evet son kütle bitiyor hava açacak buzlanma oluşacak bu gece yarın geceye bakalım ne olacak
Alçak basınç ne kadar oynak, şaka gibi hala modeller mutabık değil yağışın başlamasına 24 saatten az kaldı :D Ankara için bir sürpriz olabilir, yoğun kar yağışı alabiliriz.
Meteociel sitesi bu gece kar yağma ihtimalini %100 'e çıkardı :D
Gece ile sabah arası yoğun yağış verdi GFS.
Mgm ye göre bu gece 11 gibi başlayıp yarın gündüz 3 kadar kar yağışı verdi batı ve kuzey ilçeleri daha şanslı gibi gözüküyor bundan sonra radar ve sıcaklık takibi yapacağız ara ara bilgilendirme yapacam
Mgm ye göre bu gece 11 gibi başlayıp yarın gündüz 3 kadar kar yağışı verdi batı ve kuzey ilçeleri daha şanslı gibi gözüküyor bundan sonra radar ve sıcaklık takibi yapacağız ara ara bilgilendirme yapacam
Saat 21 de radar takibine başlayalım mı sorumlum
Saat 21 de radar takibine başlayalım mı sorumlum
Daha da erken gelebilir gibi duruyor ben şimdiden başladım ?
Angora hocam artık sistem bakmıyoruz değil mi 17-18 için de direk radar?
Angora hocam artık sistem bakmıyoruz değil mi 17-18 için de direk radar?
Evet direk radar sicallık takibi şuan sıcaklık uygun rüzgar gd dönmezse yağışı direk kar olarak alırız yoksa önce yağmur sonra kara çevirmesini bekliycez ben açıkçası çok bişe beklemiyorum sadace görsel olur gibi merkeze belki tül gibi ince örtü sonra hava iyice soguyacagi için örtü bir hafta yerde kalır
Evet direk radar sicallık takibi şuan sıcaklık uygun rüzgar gd dönmezse yağışı direk kar olarak alırız yoksa önce yağmur sonra kara çevirmesini bekliycez ben açıkçası çok bişe beklemiyorum sadace görsel olur gibi merkeze belki tül gibi ince örtü sonra hava iyice soguyacagi için örtü bir hafta yerde kalır
Hocam ben ümitliyim vallahi.
Ab hala çok değişken o sebeple hiç belli olmaz hiç
Ab hala çok değişken o sebeple hiç belli olmaz hiç
Kar soğuğu diye tabir edilebilen bir soğuk var şu an Ankara da :D Ben de ümitliyim
Daha da erken gelebilir gibi duruyor ben şimdiden başladım ?
Bende bakıyorum, bi gelemedi Eskişehir Afyon civarına yaklaştı, bi heyecan sardı şimdiden =D
Hakikaten hala gelmedi yahu.....
Hakikaten hala gelmedi yahu.....
Vakti var daha acele etmeyin