Neresi hocam semt
AOÇ taraflarındayım hocam, yazdıktan 5dk sonra kesti malesef şimdi yağmurla başbaşayız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNeresi hocam semt
AOÇ taraflarındayım hocam, yazdıktan 5dk sonra kesti malesef şimdi yağmurla başbaşayız
Yok hocam ayın 26 gibi bı sistem daha var gözüm onda biraz gelişirse çok güzel olur takibe aldim
Kara doyamayız geçmiş seneler gibi ama gözümüz doysa ona bile şükür diyeceğiz , bizde sizi takipteyiz bilgilendirmeye devam edin bizi ?
Kara doyamayız geçmiş seneler gibi ama gözümüz doysa ona bile şükür diyeceğiz , bizde sizi takipteyiz bilgilendirmeye devam edin bizi ?
İnşallah hocam sabah işe gidecem kar sevdasından uyuyayimiyorum sen düşün bendeki halı :D
İnşallah hocam sabah işe gidecem kar sevdasından uyuyayimiyorum sen düşün bendeki halı :D
Biz de mesaideyiz bu saatte tek temennimiz yağması işte ?
Suan tüm il geneli kara çevirdi az yada çok örtü oluşur kar yarın akşama kadar aralıklı devam edecek gibi
Buda bizim sincandan
Günaydın. Sonuç hüsran. Çankaya'da arabalar ve çatılarda hafif bir örtü oluşmuş durumda. Ancak dün akşamki yağmur sebebiyle yollarda en ufak bir kar birikintisi yok. Tipik Ankara. 3 gram yağış aldı mı hemen soğuğa çekiyor ?. Ama Ocak ayını bu kadar az bir karla geçirmemiz beni şaşırttı. Normalde en az bir tane güzel örtü yapabilecek sistem alıyorduk Ocak ayında ?
Bu sistem daha çok batı ilçeleri etkiledi Sincan'da 10 cm yakın kar var bugün ve yarın da aralıklı kar yagislsri olacak icon yarın sabaha 5 cm kar vermiş hemde -5 derecede
Bu sistem daha çok batı ilçeleri etkiledi Sincan'da 10 cm yakın kar var bugün ve yarın da aralıklı kar yagislsri olacak icon yarın sabaha 5 cm kar vermiş hemde -5 derecede
Yapma abi kıskandırıyorsun ?
Yapma abi kıskandırıyorsun ?
Banada sürpriz oldu dün demistim hatta pek bişe beklemiyorum diye hatta doğa işte yapiyor yapacağını normalde Sincan izler yuksekler cosardi dün tam tersi oldu acayip güzel geçti dün açık yeşil kütleler gectigi yeri yıktı resmen
Dün geceden mgm
bu arada Ocak ayini kapatmış değiliz diyagram 25 sonrası hareketli
Bu gece kuvvetli olmasa da kar alma ihtimalimiz var :D
Ankara merkeze kuzeyden kütleler geliyor güzel görsel yağış olur belki örtü bile yapabilir
Konumumda kar serpmeye başladı :D
Kütle dağılmadan gelirse iyi bir yağış alırsın
Çankaya hava açık, ahmakıslatan vari kar serpiştiriyor.