- Resmi Gönderi
sinyaller gucleniyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursinyaller gucleniyor
Ecmvf de güzel çıktı
sinyaller gucleniyor
Sorumlum, yağış % leri biraz artmış
Çankaya da kar atıştırıyor
Çankaya da kar atıştırıyor
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Hiç bulut yok yağış değil bence görülen
Sorumlum, yağış % leri biraz artmış
sıcaklıklar hiç güzel durmuyor 27 si civarında. Yağmur almayız inşAllah.
Donuyoruz resmen hava çok soğuk -20 yi goren yerler var dışarda kalanlara Allah yardım etsin
Konumumda hava sıcaklığı -12 derece. Sokak lambalarının altında uzun olmasa da buz sarkıtları oluştu. Yollar buz. Karların hepsi katur kütür olmuş durumda. Yola çıkarken dikkatli olun.
Sitede Fotoğraf ve Video yüklemelerinizi gerçekleştirebilmeniz için ayrı bir galeri açtık. Bu kısımdan hem videoları hem fotoğrafları forum içerisine yükleyebilirsiniz.
Bende sanayiye geldim sabah araba tekledi mazot donmuş bir sürü kişi aynı şeyi yaşamış bugün
Dün gece hava sıcaklığının -17 dereceye inmesi sebebiyle Kuğulupark buz tutmuş. Parktaki Kuğular dahi donmuş.
Dün gece hava sıcaklığının -17 dereceye inmesi sebebiyle Kuğulupark buz tutmuş. Parktaki Kuğular dahi donmuş.
Zavallılar, tüh..Kimsenin aklına gelmemiş mi don olayı.Uzuldum
İyice kızdım bu olaya.Kızim orada okudu.. Bildiğim kadarıyla onların yerleri vardı abim.
Kapatmak için kulübe de kümes de neyse adi.
İnsan alır o hayvanları
İyice kızdım bu olaya.Kızim orada okudu.. Bildiğim kadarıyla onların yerleri vardı abim.
Kapatmak için kulübe de kümes de neyse adi.
İnsan alır o hayvanları
Bende dediklerine katılıyorum abi. Hiç olmazsa buz kesen Ankara gecelerinde korunaklı bir yere alınmaları lazım bu kuğuları. Yoksa su ile birlikte kuğular da donar
Bende dediklerine katılıyorum abi. Hiç olmazsa buz kesen Ankara gecelerinde korunaklı bir yere alınmaları lazım bu kuğuları. Yoksa su ile birlikte kuğular da donar
Doğasında var kar soğuk dinlemez bunlar su varsa bunlar içine girerler.
Usumezlerde ama suyun donması sıkıntı.
Yerleri vardı ben görmüştüm.
Zaten üşüme olmaz di,sadece sudan uzak tutmak yeterliydi.
Ne desek boş...