İCON ve ECMWF niye yağış da bu kadar az
GFS çok iyi hala yağış olarak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİCON ve ECMWF niye yağış da bu kadar az
GFS çok iyi hala yağış olarak
Angora hocam yorumunuz nedir?
Angora hocam yorumunuz nedir?
Hocam işlerim yogun biraz bakamadim
Ecmvf diyagramı güzel duruyor
Meteoroloji Perşembe ve Cumayı karlı geçirebileceğimizi ardından yağışın yağmura döneceğini belirtmiş. Accuweather ise Çarşamba gecesi kar birikimi olacağını söylüyor.
Euro4 toplam Perşembe akşamı kadar toplam kar yağışı
İnşallah güzel bir örtü olur
Angora sorumlum benim kar eridi, yenisini alalım artık, sabah biraz beyazlatmıştı ama sulu yağmış
Abi akşam en erken senin ora kara döner hatta direk kar olarak da başlayabilir sonra yavaş yavaş il geneline yayılır tahminen en geç 11 kadar tüm il geneli kara döner
Angora sorumlum benim kar eridi, yenisini alalım artık, sabah biraz beyazlatmıştı ama sulu yağmış
Abi Kayak Merkezinin yakınlarındamı oturuyorsun
Senin ora şeytanın bacağını kırdı geçen sefer, İnşallah bu seferde bol kar yağışı olur da evin kapısını açamazsınız kar yığınından :D
Abi Kayak Merkezinin yakınlarındamı oturuyorsun
Kayak merkezinde oturuyorum kardeş, tesisin hemen yanında
Senin ora şeytanın bacağını kırdı geçen sefer, İnşallah bu seferde bol kar yağışı olur da evin kapısını açamazsınız kar yığınından :D
Gecen çok güzeldi direk kar başlamıştı ne güzel ?
Kayak merkezinde oturuyorum kardeş, tesisin hemen yanında
Abi orası her daim kar alır yahu çok şanslısın bizim de rakım az yüksek olsa diye dua ediyoruz merkezde en yüksek rakım 500 =D Ankaranın en düşük rakımı 500
Abi orası her daim kar alır yahu çok şanslısın bizim de rakım az yüksek olsa diye dua ediyoruz merkezde en yüksek rakım 500 =D Ankaranın en düşük rakımı 500
Kar yağıyor da bu yıl az oldu, 80-90 cm oluyordu, geçen hafta 20 cm oldu o da eridi
Kar yağıyor da bu yıl az oldu, 80-90 cm oluyordu, geçen hafta 20 cm oldu o da eridi
İyiymiş abi bu sene konumum da fena başlamadı kış adına Daha ilk sistem efsane idi.Yer yer 1 metreyi geçen yerler oldu Merkezde bile 70 cm vardı