- Resmi Gönderi
Galeriye video yükledim sağlam kar yağıyor burda
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGaleriye video yükledim sağlam kar yağıyor burda
Ankara’da halen yağmur olarak devam eden yağışın, gece saatlerinden itibaren yükseklerinden başlayarak kar yağışına dönüşmesi ve 2-5 cm civarı örtü yapması bekleniyor. Özellikle buzlanma ve don olayı nedeniyle başta yüksek kesimler olmak üzere sabah saatlerinde ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Mgm den uyarı geldi.
başladı mı kar bari angora
Sincan
1.1
Hafif kar yağışlı
Sincan
1.1
Hafif kar yağışlı
Burda da hava açıyor
Coğrafya kaderdir arkadaşlar Kırıkkale 6 derece ne yazık ki umudum kalmadı benim
Coğrafya kaderdir arkadaşlar Kırıkkale 6 derece ne yazık ki umudum kalmadı benim
Abi konumum 2.5 derece ama yağış yok. Bu sistem çok garip. Normalde Kırıkkale ve Ankara'nın hava durumları birbirine yakındır :D
Karla karışık başladı
Ben iki yıl Kırıkkale de kaldım hep Ankara'dan daha ayaz oluyordu ve iyi kar yağardı
Abi konumum 2.5 derece ama yağış yok. Bu sistem çok garip. Normalde Kırıkkale ve Ankara'nın hava durumları birbirine yakındır :D
Valla bende öyle bilirdim ama gerçekten Ankara ile Kırıkkale arasında çok büyük sıcaklık farkı var çözemedim
Ben iki yıl Kırıkkale de kaldım hep Ankara'dan daha ayaz oluyordu ve iyi kar yağardı
Abi şu an nerdeyse güneş açacak Kırıkkale'de sıcaklık desen yerinde sayıyor. Eskiden evet böyle değildi son iki üç yıldır değişti
Abi şu an nerdeyse güneş açacak Kırıkkale'de sıcaklık desen yerinde sayıyor. Eskiden evet böyle değildi son iki üç yıldır değişti
Sadece orası değil heryer değişti maalesef
Sincan'da efsane yağış başladı
Burda kar adına bir şey yok ne yazık ki Üstelik saat 12 ye gelecek neredeyse. Daha ne kadar gecikecek bu kar
Yine geçen sistem gibi şanssız taraftayız galiba Hava hala 2.5 derece
Angora hayırlı olsun hocam