Bu kütlenin sonuna geliyoruz ara ara kütleler gelir ama örtü yaparmi belirsiz
Bütün gece öyle yağsaydı keşke . Tam da arabalar tutuyordu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu kütlenin sonuna geliyoruz ara ara kütleler gelir ama örtü yaparmi belirsiz
Geliyor arkadan gözün radarda olsun. Soğuk kuvvetlenecek bu sefer gelenler örtü bırakır
Afyon dan kütleler gelmeye başlıyor ne alırsak kar
Bu sistemde de başaramadık... ??♂️
Çatılar ağaçlar yerler dolmuş gerçekten beklemiyordum buna şükür yine
Bulutlar çabuk dağıldı,muhtemelen güneşli bir güne başlayacağız
Yine hüsran yine hüsran Sadece arabalarda ve çatılarda ufak bir örtü oluşmuş. Her zamanki gibi yağışı yanlış zamanda aldık. O bütün akşam devam eden yağmuru kar olarak alsaydık 5 cm kesindi.
Mgm 2-5 cm örtü bekliyordu Ankara'ya :D Çuvalladı gene...
Neye, beyaz örtüyü göremesek de barajların doluluk oranı biraz da olsa artmış demek isterdim de kullanılabilir su yüzdesi hala %8 lerde...
Mikroplar kırıldı diyelim buna şükür.
Sıhhiye deyim 2 saattir hafif orta kar yağıyor
Sıhhiye deyim 2 saattir hafif orta kar yağıyor
Abi ben de Çukurambar civarındayım. Burda da deli gibi dolu yağıyor
Abi ben de Çukurambar civarındayım. Burda da deli gibi dolu yağıyor
Dolu değil o donan yagmur veya groupel
Dolu değil o donan yagmur veya groupel
Kara döndü
Evet arkadaşlar yağış kesildi burada. Hatta güneş açtı. Ocak ayını da kapattık gibi. 30 Ocak civarı tekrar kar geçişleri olabilir. Örtü yapar mı belirsiz şu an ama belki ince bir örtü olur. Şu ana kadar 24 aralık, 15-17 Ocak günlerinde doğru düzgün kar aldık. Açık konuşmak gerekirse beklentilerimin altında bir Ocak ayıydı ki Ankara'nın normalleri bu değil.
En azından yağışlar mevsim normallerini yakaladı gibi.
Şubat ayının en azından ilk 10 günü kuvvetli bir sistem yok. Hatta hava sıcaklığı gündüz 8-12 derecelerde görünüyor. Sonrasına bakacağız artık...
Evet arkadaşlar yağış kesildi burada. Hatta güneş açtı. Ocak ayını da kapattık gibi. 30 Ocak civarı tekrar kar geçişleri olabilir. Örtü yapar mı belirsiz şu an ama belki ince bir örtü olur. Şu ana kadar 24 aralık, 15-17 Ocak günlerinde doğru düzgün kar aldık. Açık konuşmak gerekirse beklentilerimin altında bir Ocak ayıydı ki Ankara'nın normalleri bu değil.
En azından yağışlar mevsim normallerini yakaladı gibi.
Şubat ayının en azından ilk 10 günü kuvvetli bir sistem yok. Hatta hava sıcaklığı gündüz 8-12 derecelerde görünüyor. Sonrasına bakacağız artık...
bu kışı kapatabiliriz şubataki sistem gelsede biz yine bişey alamayız neyse
ha bide istanbula kar yapacak sistem ankaraya yaramaz ankara ondan pek bişi alamaz soğunu alır
ha bide istanbula kar yapacak sistem ankaraya yaramaz ankara ondan pek bişi alamaz soğunu alır
Bu konuda haklısın ama Akdeniz'de a.b patlarsa bizede yarar ki öyle bir soğuk illaki tepki a.b oluşturur