Angora hocam hadi yine iyisiniz bu sefer de Kırıkkale boşluğu başladı ?
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Angora hocam hadi yine iyisiniz bu sefer de Kırıkkale boşluğu başladı ?
Modeller bı oraya binoraya atıyorlar bugün a.b düzelme var biraz daha güneyden ve doğudan turmanirsa mükemmel olur
-
Modeller bı oraya binoraya atıyorlar bugün a.b düzelme var biraz daha güneyden ve doğudan turmanirsa mükemmel olur
inşallah hocamm. Böyle bir sistemin bizi etkilememesi mümkün değil diye düşünüyorum. Bu sefer yüzümüz gülecek
-
- Resmi Gönderi
inşallah hocamm. Böyle bir sistemin bizi etkilememesi mümkün değil diye düşünüyorum. Bu sefer yüzümüz gülecek
Öyle tabi bide bizim öyle 40 50 cm almamiz mucize gibi bir şey iç Anadolu olarak 10 ila 20 cm alsak zaten o kar yerden en az 10 gün kalkmaz
-
Öyle tabi bide bizim öyle 40 50 cm almamiz mucize gibi bir şey iç Anadolu olarak 10 ila 20 cm alsak zaten o kar yerden en az 10 gün kalkmaz
Kesinlikle öylee..
-
ecm ens çok güzel
-
yağış gittikçe kötüleşiyor
-
yağış gittikçe kötüleşiyor
Neresi kötü ecmwf ye göre iyi
-
Bu kadar güçlü soğuklar varken hâlâ Akdeniz'in çalışmaması peki ? Cidden çok can sıkıcı
-
Bu kadar güçlü soğuklar varken hâlâ Akdeniz'in çalışmaması peki ? Cidden çok can sıkıcı
Ama bu sefer soğukları tutturacağız gibi görünüyor. Ama yağışlar ne olur onu bilmiyorum
Ankara için kar yağışı ihtimalleri %70-92 aralığında Keskin sıcaklık düşüşü de gözle görülüyor. Doğma büyüme Ankaralıyım böyle bir kış hatırlamıyorum =D . Neyse bu sistem umarım bize de yarar.
-
Ama bu sefer soğukları tutturacağız gibi görünüyor. Ama yağışlar ne olur onu bilmiyorum
Ankara için kar yağışı ihtimalleri %70-92 aralığında Keskin sıcaklık düşüşü de gözle görülüyor. Doğma büyüme Ankaralıyım böyle bir kış hatırlamıyorum =D . Neyse bu sistem umarım bize de yarar.
güzel günler yakın dostum ?
-
Gelelim AnKARa ya vallaha ilk başlardan yani 3.4 gün öncesinden hiç umutlu degildim Ankara için ama modeller bir anda dönmeye başladı iyi yönde ben ilk sistemden Ankara 10 cm kar garanti hatta daha fazlası bile olabilir ikinci sistem ise burda ikinci siklonu paralel gfs gördü bugün Sabah güncellemesinde ecmwf da gördü ikinci siklonu ama daha zaman var ona işin içinde ab varsa son ana kadar degişir benim kendi fikrim Ankara bu sistemden 15.35 cm kar alır arz ederim.
-
gfs sabah güncellemesi yağışı sağlam arttırdı.
-
Maşallah ya ecmwf çok iyi çıkmış ?
-
- Resmi Gönderi
Red Fox hocam eski bir ankarali olarak sizden Ankara tahmini bekliyoruz
-