- Resmi Gönderi
Arkadaşlar bende sabah uyudum uyanınca beyazlar diye bekliyodum ama radar boşalmış niye böyle oldu anlamadım bakalım inşallah geç gelir ama iyi gelir inşallah bı kazığı daha bünye kaldırmaz ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar bende sabah uyudum uyanınca beyazlar diye bekliyodum ama radar boşalmış niye böyle oldu anlamadım bakalım inşallah geç gelir ama iyi gelir inşallah bı kazığı daha bünye kaldırmaz ?
Bahsettiğiniz o afyondaki kütleler bize gelmiyor
Galiba bu sefer güzel kütle geliyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Umarım bu erimeden gelir
Angora hocam 10-15 cm lik beklenti devam dimi?
Angora hocam 10-15 cm lik beklenti devam dimi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çankaya da ince ince kum gibi yağıyor. Umarım yağış hızı da artar.
Çankaya da ince ince kum gibi yağıyor. Umarım yağış hızı da artar.
evet bi kazık yemeye doğru hazırlanıyoruz gibi
evet bi kazık yemeye doğru hazırlanıyoruz gibi
Ben ümitliydim hala da ümitliyim ama hevesim kırıldı. Mgm'nin yoğun dediği kar gerçekten moral bozucu. Bu da yoğunsa artık..
Gfs ve ICON 5cm kar öngörüyor.
1-2 saate yoğun tipi ve yağış baslıyor geceye kadar devam
Ankara çok nazlandı ya yüksekler de bile adam akıllı kar yok
ankara ölmüş ağlayanı yok
1270m rakımdayım havada kar tanesi yok.
Arkadaşlar bende sabah uyudum uyanınca beyazlar diye bekliyodum ama radar boşalmış niye böyle oldu anlamadım bakalım inşallah geç gelir ama iyi gelir inşallah bı kazığı daha bünye kaldırmaz ?
Hocam sanırsam cephe geçerken sıkıştığı için daha yavaş ilerliyor.Batı karadenize de biraz geç geldi. Ama kim bilir belki de sırf bu yüzden geç başladığı gibi geç de bitebilir. ilerleyen saatlerde umarım kar yağışı artarak devam eder sizin için.
1270m rakımdayım havada kar tanesi yok.
Neresi orası Bağlum tarafı mı