Kar tekrardan şiddetini arttırdı. Millet arabalarını boşuna temizledi. Tekrardan bembeyaz ?. Üstelik bu sefer daha şiddetli ? Gece bile kar taneleri net olarak görülüyor.
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Kırıkkale adına yogun kar henüz göremedim orta oluyor sonra hafifliyor bi ara bitiyor falan inşallah gece lapa lapa görürüz :D
-
- Resmi Gönderi
Bu istasyonlar otomatik galiba akşamdan beri en az orta siddet kar yağıyor halen hafif kar yağışlı gösteriyor ???
-
Ankara da orta kuvvette kar var . Ama biraz daha kuvvetlense daha iyi olabilir . Ne dersiniz Afyon civarındaki destek timi yola çıktı mı
-
- Resmi Gönderi
Ankara da orta kuvvette kar var . Ama biraz daha kuvvetlense daha iyi olabilir . Ne dersiniz Afyon civarındaki destek timi yola çıktı mı
Karargaha varmak üzere show başlamak üzere iki gündür uykusuzum ama yinede onları bekliyorum
-
Hocam varmıdır Ankara için ekstra durum bu arada yarın şehrin doğusu gene kar konusunda daha şanslı olacakmış gene yoğun olabilirmiş varmıdır böyle bişey
-
- Resmi Gönderi
Hocam varmıdır Ankara için ekstra durum bu arada yarın şehrin doğusu gene kar konusunda daha şanslı olacakmış gene yoğun olabilirmiş varmıdır böyle bişey
Hocam valla bu gece daha şanslı yarına hafif yağış olur bence a.b çok yavaş ilerliyor buda bize baya zaman kazandırıyor
-
- Resmi Gönderi
Suanki basınç haritası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kar biraz hafifledi konumumda
-
Kar biraz hafifledi konumumda
kar bir kaç saattir yağsa da örtü yapmıyor
-
kar bir kaç saattir yağsa da örtü yapmıyor
Evet garip, orta kuvvette kar var ancak örtünün üstünü desteklemiyor. Gece yarısı tutan kar yağar umarım ?
-
Kar durdu
-
Kar durdu
gece yarısı tutan kar olacak 3-4 saatlik bence
-
gece yarısı tutan kar olacak 3-4 saatlik bence
Bana da öyle geliyor, yeşil kütleleri gelebilir merkeze
-
Bana da öyle geliyor, yeşil kütleleri gelebilir merkeze
sarı gelir
-