Akşama doğru ve gece tekrar etkisini gösterecekmiş kar yağışı Ankara için
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Akşama doğru ve gece tekrar etkisini gösterecekmiş kar yağışı Ankara için
Cidden mi
-
Cidden mi
Meteoroloji öyle demiş valla bende onların yalancısıyım hava da açtı gerçi ama bir yandan da kapatıyor
-
-
Meteoroloji Çarşamba sabaha kadar kar vermiş ama radarda kütle yok bir tane bile dışarda hava açık anlayamadım ?
-
Akşam ve gece için %85 gayet iyi
-
- Resmi Gönderi
Dışarda kar kalmadı hepsi eridi gitti
-
Harbi mi ustam nerdesin ki sen
-
Çankaya da olduğu gibi duruyor. İnsan kaynaklı erime var sadece . Hava sıcaklığı -2 nin üstüne çıkmadı bile niye o kadar erimiş ki ?
-
- Resmi Gönderi
Çankaya da olduğu gibi duruyor. İnsan kaynaklı erime var sadece . Hava sıcaklığı -2 nin üstüne çıkmadı bile niye o kadar erimiş ki ?
Güneş çıktı öğlen catilar bile boş
-
valla bizim orda sabaha kadar tipi ve yoğun kar vardı sabah abartmıyorum çatılarda bile 35 cm kar vardı galiba dün gece doğu ilçelere daha fazla yağdı
-
- Resmi Gönderi
Harbi mi ustam nerdesin ki sen
Sincan
-
- Resmi Gönderi
valla bizim orda sabaha kadar tipi ve yoğun kar vardı sabah abartmıyorum çatılarda bile 35 cm kar vardı galiba dün gece doğu ilçelere daha fazla yağdı
Doğu ilçeler şanslı olduğunu daha önce söylemiştim biz batı taraf oalrak beklentimden fazla bile yağdı
-
Buradaki erime o kadar yoğun değil.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sincan
Anladım o taraflara zaten çok geç yağmaya başladı akşama doğru çok fazla bişey yağmadı galiba
-