Neresi
Yıldıztepe ama şuan zayıf yağıyor ama az önceki gibi lapa lapa değil
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNeresi
Yıldıztepe ama şuan zayıf yağıyor ama az önceki gibi lapa lapa değil
Pardon Kırşehir diyecektim
Bı sormak lazım kütleye ?? şaka şaka bu aralar işlerim çok yoğun kardeşim hiç bir veriye bakamadım kusura bakma ?
Bı sormak lazım kütleye ?? şaka şaka bu aralar işlerim çok yoğun kardeşim hiç bir veriye bakamadım kusura bakma ?
Estağfurullah hocam olsun ?
Estağfurullah hocam olsun ?
Şöyle bir baktimda ne yazkki kaderimiz olan bosluktayiz
Kaderimiz olan boşluğu ayaz doldurdu -12 ⁰C burası
Burda da hafiften kar atıyor. Ancak devamlı olacağını sanmıyorum zira hava epey açık.
Kaderimiz olan boşluğu ayaz doldurdu -12 ⁰C burası
Kaç cm kar aldın abi senin ora
Kaç cm kar aldın abi senin ora
28-30 cm
Ağlamaak yook yüreğim ??
Ağlamaak yook yüreğim ??
Benden tum Ankara ve boşluğa duygularım darmadağın şarkısını hediye ediyorum
Angora Kırıkkale için 8-25 arası kar kalınlığı bekliyorlardı merkez 6 cm almış ? vasat bir tahmin daha alt seviyeyi bile tutturamadılar
Benden tum Ankara ve boşluğa duygularım darmadağın şarkısını hediye ediyorum
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hocam zaten yaralıyız yapmaa ?
Angora Kırıkkale için 8-25 arası kar kalınlığı bekliyorlardı merkez 6 cm almış ? vasat bir tahmin daha alt seviyeyi bile tutturamadılar
İşin şakası kırsala ve barajlar bölgesine iyi kar yağmış önemli olan oralar
İşin enteresan tarafı Ankara için 10 cm den üstü olmaz merkez bile 5 cm dedi bazı yerler 30 bazı yerler 40 cm e yakın kar aldı İç Anadolu ve özellikle Ankara Konya Kırıkkale orda oluşan sık boşluklardan ötürü tahmin edilesi zor yerler işin kötü tarafı MGM bir nevi Ankara için doğru tahmin yaptı ama diğer yerler için sınıfta kaldı ???