lapa lapa bir kar yağışı var konumumda
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Derslerim dolayısıyla pek giremiyordum bugün gelebildim ama
Şu sıralar bir kar bir yağmur bir dolu bir güneş kısaca karışık havalar yaşıyoruz. Öveçler-Dikmen gibi yüksek yerlerde kar yağarken merkezde sulu sepken kar yağdı bugün. Rakım da önemli.
Birkaç kez daha seyirlik kar alacağız gibi. 1 hafta boyunca da aralıklarla yağış alma ihtimalimiz yüksek.
-
- Resmi Gönderi
Az önce sağlam bi şimşek çaktı, sanırım Cebeci- Seyran taraflarına
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Meclise düşmüş yıldırım
-
- Resmi Gönderi
Yer yer kuvvetli yagmur ve gök gürültülü yağış meydana gelebilir dikkatli olmak lazim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dolu ve ani sağanak gerçekleşti bugün, korkutucu bir yıldırım da oluştu ve buradan öğrendiğim kadarıyla meclise düşmüş yıldırım. O neydi öyle yerimden zıpladım korkudan :'D
-
Ankarada etkili dolu yağışları olmuş geçmiş olsun.
-
- Resmi Gönderi
Ankara için uyarı geldi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hayırlı olsun Ankara'ya
-
- Resmi Gönderi
Yine güzel günler geldi Ankara ya :D
-
- Resmi Gönderi
Mgm geceye yoğun kar bekliyor
Mgm geceye yoğun kar bekliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kırıkkale gruptan ayrıldı..
-
radar kötü Ankara için sıcaklıkta beklenenden 1 derece yüksek
-
- Resmi Gönderi
Konumunda kar başladı 1 saate il geneli başlayacak ilerleyen saatlerde kuvveti de artacak
-